Ve čtvrtém kole slovenské verze StarDance to vřelo! I když byl večer plný skvělých výkonů, nejvýraznějším momentem bylo nečekané vypadnutí herečky Hany Gregorové. Maminka Ondřeje Gregora Brzobohatého (41) ukázala, že i ve svém věku může být tanec nejen zábavou, ale i výzvou. Přes odvahu a nadšení však spolu s tanečním partnerem Robem nedokázali přesvědčit diváky a porotu.

Svůj kousek na parketu Let's Dance předvedli i ostatní soutěžící. Martin Novák si pro své paso doble připravil žhavý výkon, který věnoval své milované rodině, a Juraj Bača (36) se po nešťastném pádu dokázal vzchopit a své valčíkové piruety dotáhl do konce s chválou od porotce Zdeňka Chlopčíka (67): „Bylo to vynikající, vážím si choreografie, takovou jsem ve valčíku už dlouho neviděl.“

Ale byla to právě Gregorová, jejíž večer byl zastíněn předčasným koncem soutěže. Soutěžní večer se nesl ve znamení napětí a očekávání a Hana Gregorová přinesla na parket šmrnc a styl. Její finální vystoupení zdobily černé šaty s flitry, které podtrhly její smysl pro eleganci a sofistikovanost.

Konec soutěže pro Hanu Gregorovou ale nebyl tragédií. „Děkuji, je to velmi dojemné. Věděla jsem, do čeho jdu, a kolik mi je let. Ale chtěla bych inspirovat lidi, ať se nebojí a jdou tančit,“ řekla Gregorová, čímž předala poselství, že tanec může být zdrojem radosti a vitality v každém věku.

Video
Video se připravuje ...

Hana Gregorová na premiéře syna Ondřeje: Co prozradila o jeho třetí svatbě? Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií