Když herečka Tereza Kostková, dcera známého hereckého dua Carmen Mayerové (77) a Petra Kostky (83), sdílela na instagramu svou „retro procházku s Markem některými staršími ročníky StarDance, všem svým followerům na sociální síti vyrazila dech. Po boku Marka Ebena jako kdyby vůbec nestárla! Zatímco představiteli legendárního Válečka z populárního dětského seriálu Kamarádi postupně prokvétaly vlasy stříbrem víc a víc, ona zůstává neměnná. Čas přitom kolem nich letěl jako splašený… „Pamatujete? První fotka je 15 let! To je fakt úlet!“ žasla i sama Tereza.

„A ty jsi pořád tak krásnááá!“ reagovala na snímky herečka Malvína Pachlová (30), která se počátkem prosince stala maminkou. Na další sérii fotografií, které mapovaly zákulisí pořadu StarDance …když hvězdy tančí, se zase mezi mnoha ohromenými a nadšenými komentujícími fanoušky objevila Terezina kolegyně z umělecké branže, zpěvačka Marta Jandová (47). Ta Kostkové poslala emotikon se srdíčky. Letos přitom StarDance notně zkomplikovala koronavirová pandemie. Zatímco loni se kvůli viru covid-19 netančilo vůbec, letos se slavné páry přece jenom na parket vypravily.

VIDEO: Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video
Video se připravuje ...

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Někteří však kvůli pozitivnímu testu tančit nemohli, dva páry dokonce pro nemoc musely skončit. A nakazila se i sama Kostková, a stejně tak i její slavní rodiče – naštěstí ale byli všichni očkovaní, a tak měli průběh nemoci díkybohu lehčí. V jejich věku by totiž mohla být tato choroba velice nebezpečná. Místo Kostkové pak na jeden večer musel ve StarDance zaskočit ostřílený moderátor Aleš Háma (48). „Respekt obrovskej jsem měl,“ přiznal pak na instagramu. „Být po 10 sezóně prvním cizím moderátorským elementem, který vstoupí do 3. dílu té jedenácté, a dozvědět se to ve středu, je přinejmenším šílené. A já vám něco povím... Já jsem si to užil.“

Herečka musela pro covid rušit práci v divadle i v rozhlase, izolaci však opustila o den dříve. Šušká se, že Česká televize dokonce zažádala pražskou hygienu o udělení výjimky v jejím případě. Pozitivní test měla Kostková totiž v neděli, a povinná čtrnáctidenní lhůta, kdy nakažení musejí setrvat v karanténě, by vypršela až tu další neděli. Místo toho však v sobotu večer již stála na pódiu s mikrofonem ruce, a Marek Eben ji nazval „nejbezpečnější moderátorkou v celé České republice“ vzhledem k protilátkám v jejím těle. „Troufám si říci, že Tereza je v současné situaci bezpečnější než ministr zdravotnictví Adam Vojtěch,“ smál se.

Fotogalerie
71 fotografií