Porazili tak dlouhodobě největšího favorita, krasobruslaře Tomáše Vernera (35) s partnerkou Kristýnou Coufalovou (36), i farářku Martinu Viktorii Kopeckou (35) s Markem Dědíkem (38). Cina po nečekaném, leč zaslouženém, triumfu prohlásil, že v něm StarDance bude doznívat ještě dlouho. „Ale už teď to hodnotím pozitivně i se všemi těžkostmi a nesnázemi, které nás tu všechny v té době, kdy zrovna my jsme soutěžili, potkaly. I tak mi to za to stálo a rozhodnutí jít do StarDance vnímám jako jedno z nejšťastnějších,“ řekl herec.

Teď se chce Cina více věnovat svému partnerovi, herci Petru Vančurovi (37). „V neděli budeme odpočívat a chci strávit den jen s mým přítelem. Před Vánocemi ještě vyrazím na celodenní jízdu na koních, kde zrelaxuji a pomůže mi to udělat čáru za tímto pozlátkovým tanečním světem. Budu od bahna, promrznu, na koních celý den – na to se těším,“ dodal.

Málokdo v tu chvíli věděl, že finále StarDance naboural průšvih s hlasováním, do něhož se započítávaly hlasy už ze semifinále, tedy ty, které dorazily za posledních čtrnáct dnů. Během pátečního odpoledne ale systém na zhruba čtyři až pět hodin přestal správně fungovat, což lidé hojně řešili na facebookové stránce soutěže.

Fanouškům se po odeslání hlasů na správné číslo vracely SMS zprávy s chybovými hláškami. „Žádné hromadné technické problémy na SMS bráně hlášené nemáme,“ řekla Blesku mluvčí pořadu Karolína Blinková s tím, že může jít pouze o problém jednotlivců. Potíže nastaly i včera, kdy nechodily potvrzující SMS zprávy, že člověk hlasoval.

Ani slavnostní finále se neobešlo bez ztrát kvůli pozitivnímu testu na covid- 19. Tentokrát došla řada na tanečníky! Herečka Simona Babčáková (48) se tak musela obejít bez Martina Prágra (24) a o tradiční rozlučkový taneček přišla také zpěvačka Tereza Černochová (38), které chyběl Dominik Vodička (25).

VIDEO: Medailonek: Jan Cina

Video
Video se připravuje ...

Medailonek: Jan Cina Videohub

Fotogalerie
89 fotografií