Krasobruslař Tomáš Verner je na drsný dril a dřinu ze své kariéry zvyklý. Taneční soutěž StarDance je tak pro něj o něco menší životní změnou, než pro některé jeho konkurenty. Verner navíc opakovaně dokázal, že má smysl pro hudbu i pro rytmus a v soutěži tak patří mezi favority. 

Palce mu drží i jeho krásná manželka, thajská krasobruslařka Tammy Sutan Vernerová. Ta v České republice bydlí teprve dva roky, už teď ji ale přijala za svou a po boku svého manžela se tu cítí jako doma. 

Tomášovy výkony v soutěži si Tammy nemůže vynachválit. „Jsem velmi pyšná,“ svěřila se na sociální síti, když sdílela snímek, na kterém svému choti fandí přímo na živém přenosu. 

 

Krasobruslaři se poprvé setkali v roce 2006 v kanadském Calgary na mistrovství světa v krasobruslení. Opět se viděli až za dlouhých dvanáct let, když už z nich byli trenéři. 

Tammy Sutanová se pak za Tomášem přestěhovala do Prahy a oba začali trénovat pro Bruslařskou akademii Tomáše Vernera. V lednu loňského roku zjistila pohledná Thajka, že je těhotná, přišly zásnuby a letos v březnu svatba. 

Novomanžele přitom oddával Tomášův otec, který je radním v jihočeských Borovanech. V současné době žijí Vernerovi se synem Tomášem v Praze. 

VIDEO: Krasobruslař Tomáš Verner se ztrácí před očima! Tanec s ním dělá divy

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Tomáš Verner se ztrácí před očima! Tanec s ním dělá divy Markéta Reinischová

Fotogalerie
72 fotografií