Kristýna Coufalová a krasobruslař Tomáš Verner získali v předposledním kole od poroty nejvíce bodů ze všech párů. Svižný jive na motivy strýčka Skrblíka z Kačeřích příběhů se jim rozhodně vyplatil: kromě porotců okouzlil i diváky.

Jak se ale zdá, profesionální tanečnice a choreografka nikdy není spokojená. Už v minulosti se na sociálních sítích přiznala, že se některá čísla nepovedla tak, jak by si přála, a strefovala se i do své vlastní choreografie. 

A teď to udělala opět. Na instagramu se pochlubila fotkou z předminulého tanečního večera, na které taneční partneři poskakují po parketu a usmívají se od ucha k uchu. „To zrovna couváme k podiu, kde to pak malinko pomotáme,“ prozradila Coufalová sebekriticky.

„Děkujeme, že i přes chybku můžeme trénovat dál,“ poděkovala pak všem divákům, kteří jí a Vernerovi poslali hlasy. 

Coufalová s Vernerem zatím pokaždé patřili mezi nejsilnější páry a podle diváků jejich výkony opravdu stojí za to. V minulém kole je ale čekala malá premiéra. „Čeká nás první pomalý tanec. Tom se na něco pomalého těšil, tak uvidíme, zda to nepřehodnotí,“ prozradila tanečnice skepticky. Strach nebyl na místě, pár pokračuje dál. Z kola ven naopak šla Andrea Sestini Hlaváčková, která tančila s bratry Necpálovými. 

VIDEO: Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance Jiří Marek

Fotogalerie
87 fotografií