Je obrovská škoda, že oblíbenou show StarDance …když hvězdy tančí musela opustit Simona Babčáková. Na vině přitom nebyl nedostatek hlasů, ale nemoc, a pravidla BBC hovořila jasně – jak herečka, tak i její tanečník Martin Prágr se museli se svými tanečními kolegy rozloučit. Představitelka Simony Bučkové z nováckého sitcomu Comeback by se přitom každý týden na obrazovkách České televize postarala o zábavu. Dělá to nyní alespoň skrze sociální sítě, kam i po svém vypadnutí nahrává veselá videa.

Babčáková se zúčastnila šestého soutěžního večera už jenom jako divák, zajít ale do zákulisí za ostatními si neodpustila. Tam vzniklo neuvěřitelně komické video, na němž věští z karet herečce Marice Šoposké (32), známé z Ordinace v růžové zahradě. „Maričko, vyšla ti karta lva, takže určitě postoupíš a vyhraješ,“ prohlásí směrem k seriálové Bibi a inkasuje od ní peníze. „Ty, Simčo, ale ty nemůžeš věštit Marice vítězství, když už vypadla…“ napomene ji Prágr. Ale to je už pozdě, jelikož Babčáková umně schovává bankovky.

VIDEO: Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát!

Video
Video se připravuje ...

Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

„Podívejte se, život není jednoduchý a každý se snažíme, nejlépe, jak umíme. Tak jsem si otevřela boční kšeftík, no,“ komentovala video sama Babčáková blazeovaně. Pochopitelně jde o legraci, což ale pochopili (tedy snad) všichni její fanoušci, kterým je vypadnutí oblíbené herečky, jejímž domovským divadlem je to Dejvické, upřímně líto. „Nemůžete si udělat nějakou StarDance jen tak pro sebe, abyste dál točili takováhle videa?“ prosili ji někteří.

Kolem přítomnosti Babčákové na šestém kole StarDance ale panuje mnoho otazníků. I když se podle videa objevila v zákulisí (a že jde o aktuální video, to se dá poznat podle šatů Šoposké), v publiku neseděla. Sama herečka popřela, že by trpěla koronavirem, kvůli nemoci moderátorky Terezy Kostkové (45) musela být v karanténě, a další kolo vynechala kvůli údajné chorobě. Česká televize ale její zdravotní stav od začátku nekomentuje a v nadmíru podivném mlčení pokračovala i další týden...

Fotogalerie
117 fotografií