Nečekaný odchod Simony Babčákové a Martina Prágra ze StarDance pořádně překvapil jak diváky, tak ostatní soutěžící. Herečka během soutěže skončila v karanténě a nemohla se tak zúčastnit přímého přenosu. A když pak měla chybět podruhé, museli ji pořadatelé ze soutěže vyřadit. 

„Dnešní večer bohužel ze zdravotních důvodů nevystoupí Simona Babčáková a Martin Prágr. Licenční pravidla od BBC nám nedovolují, aby v soutěži pokračovali, jedná se totiž o jejich druhou absenci v soutěži. S dalším párem se rozloučíme i na konci pořadu, vyřazování musí proběhnout standardně,“ objevilo se na sociálních sítích StarDance.

Herečka i tanečník jsou v pořádku

Babčáková se nejprve stáhla do soukromí a o přesných příčinách svého konce nic neprozradila. Teď ale prolomila mlčení.

„Přátelé! Žijeme ve složitých časech. Nejpodstatnější mi přijde udržet lásku v srdci a tak vás s Martinem Prágrem ujišťujeme, že jsme v pořádku a stále jsme spolu v kontaktu,“ vzkázala fanouškům na svém instagramu. Žádná ošklivá nemoc ji tak podle jejích slov netrápí. 


Česká televize mezitím mlží. „Nemůžu komentovat zdravotní stav, to mi nepřísluší. Díky za pochopení. Mohu potvrdit, že kvůli druhé absenci v soutěži nemohou nadále podle pravidel BBC k této soutěži pokračovat,“ napsala na přímý dotaz Blesku mluvčí ČT Karolína Blinková.

Babčáková a Prágr přitom soutěž opustili beze slova rozloučení, rozlučkového videa nebo jakéhokoli vstupu přes telefon. 

Informační embargo

„Vše se rozhodlo odpoledne před přímým přenosem a byl jasný příkaz, aby o tom do večera nikdo nemluvil. Většina soutěžících to prostě nevěděla. Nesmělo se to dostat ven, aby ten živák nikdo neohrozil,“ dodal zdroj ze štábu.

Celá situace byla Babčákové a Prágrovi pochopitelně líto. Herečka si na celý podzim nedělala žádné velké plány, aby se soutěže mohla zúčastnit. Spolu s Prágrem tři měsíce neustále trénovali a teď všechna snaha po pouhých dvou večerech z podivných důvodů skončila. 

„Je nám to líto, jak to celé dopadlo. Děkujeme vám všem za podporu, hezké zprávy, obrázky od dětí, poslané hlasy. Byla to jízda,“ poděkoval všem po odchodu ze soutěže Prágr. 

VIDEO: Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát!

Video
Video se připravuje ...

Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií