Po covidové aféře, která StarDance v minulých dnech ochromila, je produkce pořadu nekompromisní! Všem účinkujícím, zvláště pak soutěžícím z řad celebrit i tanečníků, zakázala jakékoliv shromažďování v pavilonu na pražském Výstavišti, odkud se soutěž vysílá.

Ale hlavně mají všichni také zakáz pořádání večírků po přímém přenosu. „Hromadně nelze dělat nic, ale jestli si někoho vezmeme na byt, to nám prostě zakazovat nemůžou,“ řekl nám zdroj ze zákulisí, jenž si nepřál být jmenován.

ČT to ale se všemi v době, kdy narůstá počet nakažených, mezi nimiž jsou i očkovaní, myslí dobře. Nechce totiž, aby pořad, který končí až v sobotu 18. prosince, koronavirus znovu ohrozil, anebo snad zabránil jeho vysílání.

A zdá se, že účastníci po čtvrtém díle uposlechli a rázné doporučení si vzali k srdci. Po skončení vysílání měli všichni poměrně naspěch a podle fotografií to vypadá, jako kdyby chtěli odjet domů co nejrychleji. Někteří se tak možná rovnou zavrtali do postele, jen co měli tu možnost.

Zajímavé ale bylo, kdo některé z dam ze soutěže doprovázel. V případě tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové (35) to byl logicky její italský manžel Fabrizio, jenž ji byl v soutěži podpořit. Galantně jí pomohl s taškou s věcmi, zatímco ona si pyšně nesla jen krásnou květinu, co dostala. Cestou přes Výstaviště se dokonce dvojice romanticky držela za ruce.

Ovšem doprovod měla i zpěvačka Tereza Černochová (38). Věci si sice statečně nesla v batůžku na zádech, ale svému neznámému mužskému doprovodu svěřila alespoň fialovou přepravku, v níž bylo kromě jiného zřejmě i pár plyšáků, co během přenosu dostala spolu se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou.

Ten ale rozhodně po jejím boku teď nebyl… Kdo je tmavovlasý muž, který jí tak ochotně pomáhal, není jasné. Mohl to být třeba jen kamarád, ale možná zpěvačka, jež si hlídá soukromí, našla lásku… Nebylo by to poprvé, co se něco takového ve StarDance odhalí.

VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
106 fotografií