Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trávníček a další první »odpadlíci« ze StarDance: Nezapomenutelné reakce na vyřazení!

/
  • První odpadlíci ze StarDance
    26. října 2021 ● 14:45

    Kvůli několikatýdenní pilné přípravě si málokdo ze soutěžících ve StarDance chce připustit, že soutěž opustí jako první. Připomeňme si nyní 11 dvojic, které tato smůla potkala v průběhu všech řad televizní soutěže.

  • 1.

    Helena Zeťová a Eduard Zubák

    Heleně Zeťové bylo vyhození ze soutěže líto kvůli tanečnímu partnerovi. Proč se nelíbila? Nepřijali ji diváci v roli taneční princezny, protože ji mají zafixovanou jako tvrdou rockerku? Možná i to. „Nechodila jsem nikdy do tanečních, nenosím vysoké podpatky kvůli zborcené klenbě a mé výšce. Měřím 180 cm, “ přiznala Helena.

  • 2.

    Štěpánka Hilgertová a Michal Němeček

    „Tanec pro mě bude stále tím, čím byl, než jsem do soutěže šla – něčím úžasným a krásným. Hodně jsem jej prožívala, i když to asi na mně nebylo vidět, protože jsem se cítila malinko svázaná,“ řekla na následné tiskové konferenci dvojnásobná olympijská vítězka Hilgertová, která v té chvíli už neskrývala slzy – ne však zklamání, ale dojetí. Dokonce ji musel utěšovat manžel.

  • 3.

    Bohouš Josef a Lenka Tvrzová

    Bohouš Josef a Tvrzová nedokázali skrýt, že jsou z vyřazení smutní. Tanečnice známého zpěváka dokonce neudržela slzy na krajíčku. „Mrzí mě to kvůli Lence, protože je moc šikovná,“ řekl zpěvák.

  • 4.

    Veronika Žilková a Marek Dědík

    Jako první taneční soutěž StarDance 4 opustila herečka Veronika Žilková s partnerem Markem Dědíkem. Přestože jejich výkon porota hodnotila pozitivně, přes diváky neprošli. „Na prohry jsem zvyklá,“ pronesla bezprostředně po vyřazení smutná Žilková.

     

    Chudák Mareček. Je šestinásobný mistr republiky a dostal mě. Kdyby měl jinou, třeba by šel dál,“ povzdechla si Žilková, která s Markem tančila quickstep.

  • 5.

    Pavlína Němcová a Jan Tománek

    Ráda bych se tanci věnovala nadále," prohlásila po vyřazení Němcová. Bylo na ní vidět, že je z vyhazovu ze soutěže smutná. Tanec si zamilovala, a to i přes to, že nikdy nechodila do tanečních. Se svým tanečním kolegou předvedla v prvním díle waltz a dnes tančili rumbu.

    Jsem opravdu velmi překvapen. Nečekal jsem tenhle výsledek. Pavlíně to zřejmě příliš slušelo, měla příliš hezké šaty, byla příliš štíhlá a byla příliš noblesní, což způsobilo, že divačky nemohly svými prsty dosáhnout ani na mobilní telefon,“ uvedl moderátor Marek Eben, který se snažil celou situaci zlehčit.

  • 6.

    Jitka Hosprová a Lukáš Bartůněk

    Všem divákům moc děkuji za hlasy, přestože jich nebylo úplně mnoho. Věřím, že posluchači vážné hudby příště zaberou víc. A kolegům, kteří sem někdy půjdou, můžu slíbit, že zažijí úplně jiný svět,“ uvedla během loučení Jitka Hosprová, jejímž tanečním partnerem byl Lukáš Bartuněk.

  • 7.

    Lucie Dvořáková alias DJ Lucca a Michal Kurtiš

    Děkuji, že jsem se mohla zúčastnit, moc jsem se toho naučila, nelituji, že jsem do toho šla, cítím samé pozitivní myšlenky, žádný smutek,“ uvedla Dvořáková po oznámení verdiktu.

     

    Pro Michala Kurtiše to zase byla zkušenost zcela nová. „Já jsem vlastně nikdy vypadnutí nezažil,“ svěřil se Marku Ebenovi. V tomto případě platí, že všechno je jednou zkrátka poprvé.

  • 8.

    Miluše Bittnerová a Michal Necpál

    Herečka Miluška Bittnerová už je zvyklá na to, že kdekdo poukazuje na její výrazné tvary. Od vždy profesionálního a korektního herce a moderátora Marka Ebena ale připomínky ke své postavě opravdu nečekala. „Já jsem na narážky ohledně mého poprsí zvyklá, ale od pana Ebena mě to velmi překvapilo, až jsem byla i naštvaná. Mohl si to zrovna v případě této kultivované akce odpustit,“ řekla deníku Aha! Bittnerová po vyřazení.

  • 9.

    Monika Bagárová a Robin Ondráček

    Bylo to jedno z nejkrásnějších období mého života,“ loučila se smutná zpěvačka Monika Bagárová s diváky StarDance.

     

    Lítost vyjádřili také diváci, kteří se většinou shodovali v tom, že letošní ročník je silný a někdo vypadnout zkrátka musel. „Monika je krásná, kultivovaná a vtipná mladá dáma. Klobouk dolů,“ pochválila nadanou brunetku jedna z divaček na sociální síti.

     

  • 10.

    Nora Fridrichová a Jan Kohout

    Už od rána jsem měla tušení, že to budeme my. A když jsme tam stáli s Radkou Třeštíkovou, na které bylo vidět napětí, byla jsem si jistá,“ svěřila se v živém chatu Nora.

    Zřejmě jen nejbližší a soutěžící tušili, že moderátorka musela před posledním přímým přenosem k lékaři. „Kvůli tomu jsem nemohla tak často trénovat, jako ostatní, ale stalo se,“ svěřila se Nora, která si podrobnosti svých zdravotních komplikací nechala pro sebe. Její vyřazení nejvíc oplakaly dcery, které se doma dívaly s tetou.

  • 11.

    Pavel Trávníček a Veronika Lálová

    Zklamání není žádné, protože když se na to díváte jako Werich, který říkal, že když nejde o život, jde o h...., takže jsou jiné věci, hezčí, lepší,“ řekl v pondělí ráno krátce před půl devátou ve Studiu 6 Trávníček.

     

    „Mně to vůbec nevadí, ty ambice jsou úplně někde jinde a jde se dál,“ dodal herec. Jeho odpovědi působily, jako by byl rád, že vypadl, což se asi moc nelíbilo jeho taneční partnerce Veronice Lálové.

    Fotogalerie
    76 fotografií

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

tulip: Že si dědula nedá pokoj.

(26. 10. 2021 19:33)

milan1959: Trávníček vyhučel To je skvělá zpráva

(26. 10. 2021 18:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy