Účast ve StarDance je náročná asi pro všechny, obzvlášť těžká je ale pro herce Zdeňka Godlu, který s tancem nemá žádné zkušenosti a podle jeho slov mu ani  příliš nejde. To bylo ostatně vidět i v prvním kole, kdy si od poroty příliš dobrou kritiku nevysloužil a od každého z porotců nakonec dostal jen 4 body, celkem jich tedy s Terezou Pruckovou získali jen 16. 

Godla sám po prvním tanci uznal, že to za moc nestálo. Do svého výkonu prý nedal všechno a mohl se snažit mnohem víc. Své chyby otevřeně přiznal ve vysílání na instagramu. „Hlavně jsem začal vysílat proto, abych vám řekl, že to nevzdám. Protože jsem v tom nechal Terezu a připadám si jako idiot, takže se teď budu snažit víc. Na tréninku zamakám a pojedu teď bomby,“ slíbil fanouškům v úterý. 

Moc nadějí si na pokračování v soutěži nedělal, nemínil se ale vzdát bez boje. „Vím, že nás teď vyřadí, ale nevdzám se jen tak. Prostě tu Terezku teď povedu já, protože si myslím, že jsem ji v tom nechal, a to mě mrzí,“ svěřil se. 

Společenské tance jsou nicméně pro Godlu těžké. „Moc mi to nejde, tak ode mě nečekejte, že jsem nějakej profík. Já nejsem žádnej profík,“ řekl fanouškům. 

Už ve středu nicméně přišlo pokračování a herec opět fanouškům popsal, jaké dělá pokroky. A zdá se, že se úsilí vyplatilo! „Dneska to byla od Terezky samá chvála,“ kasal se v živém vysílání a fanouškům vzkázal, že zvládl i obávaný slowfox.

Právě tohohle tance se bál nejvíc, v sobotu ho ale čeká zkouška ohněm. S Terezou Pruckovou si ho před diváky střihnou na píseň Jiřího Suchého Mississippi. 

VIDEO: Zdeněk Godla o účasti ve StarDance: Strach je na místě! 

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Godla o účasti ve StarDance: Strach je na místě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií