Soutěžící 11. ročníku StarDance už několik týdnů pilují tance, které pro většinu byly velkou neznámou. Hlavně tím pocítili svaly, o kterých doposud neměli ani tušení. Ale zatím nikdo výrazně nezhubl, tak jako tomu bylo v minulých ročnících. 

Marně čekám, kdy kila půjdou dolů, a nic. Jím totiž pořád stejně, takže jsem se rozhodla změnit a hlavně odlehčit stravu,“ přiznala Blesku tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35). To její kolega ze sportovního oboru, krasobruslař Tomáš Verner, si pochvaluje, že už má čtyři kila dole. 

Herec Zdeněk Godla (46) si sám ze sebe utahuje, že se vždy zděsí, když se vidí předtím, než mu pomůžou nasoukat se do obleku. Na tiskové konferenci měl frak a šerpa ho krapet stáhla, ale i on věří, že začne hubnout. 

Kostýmní návrhářka tanečního klání Taťána Kovaříková měla původně pro Terezu Černochovou (38) navržené flitrové zlaté šaty, ale po několika zkouškách řekla ne.

Pořád jsem to na Tereze v pase špendlila, různě upravovala, až jsem jí na rovinu řekla, že to chce černé šaty, aby dobře vypadala,“ přizna Blesku Kovaříková. 

VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Ani porotce Richard Genzer (54) není se svou váhou spokojený, I když bude jen hodnotit, tak si dal slib, že do začátku soutěže (16. října), z něj bude jiný člověk. „Když jsem soutěžil, tak jsem dal osm kilo dolů, ale to už jsou tři roky a mám toho nahoře víc. Takže nežrat a hýbat se,“ slíbil Geňa. 

Zpěvák Mirai Navrátil (29) tomu dal korunu, když přiznal, že na České televizi je výborná jídelna, které se přezdívá Pitevna. „Řekl bych to takhle, čas strávený na parketě a v Pitevně je 1:1.“

Fotogalerie
49 fotografií