Zpěvačka spolupracuje s kapelou Monkey Business, a tak se ohledně účasti ve StarDance samozřejmě radila s Matějm Ruppertem (43), který již soutěž absolvoval. Ten ji uklidnil, že ona to bude mít jistě o mnoho jednodušší. „A samozřejmě mi řekl také důležitou věc, které se budu držet: užít si to.“

V rozhovoru pro iDnes.cz se dokonce svěřila, že si přála být v páru právě s Dominikem. „Přála jsem si, aby to byl Dominik Vodička, ale říkala jsem si, že Dominik Vodička to nemůže být, protože to je zbožné přání,“ vysvětlovala Černochová, které se sen ale vyplnil.

„V minulé řadě mě naprosto uhranul. Navíc ještě získal Thálii za výkon v Kytici, kterou skládal Ondra Brousek, což je můj kolega z kapely. Strašně jsem si to přála a jsem moc ráda, že to vyšlo,“ vysvětlovala. To Dominik, který loni spolu s Veronikou Khek Kubařovou (34) zvítězil, to měl jinak.

„Snažil jsem se k nikomu neupínat, protože si myslím, že se to nemá. Věřím osudu. Vše má být tak, jak má. Terezka je přes hudbu, takže to bude dokonalé,“ radoval se. 

Odhalené taneční páry

Bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (34) se objeví po boku Michala Necpála (34). Herec a zpěvák Honza Cina (33) utvoří pár s Adrianou Maškovou (23), která v minulé řadě protáčela na parketě Miroslava Hanuše (58). Zdeněk Godla (46) bude tančit pod dohledem tanečnice Terezy Pruckové, za svobodna Bufkové. 

Farářka Martina Viktorie Kopecká (34) zatančí s Markem Dědíkem (38) a Simona Babčáková (48) zase s Martinem Prágrem (26). 

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
67 fotografií