Česko je národ milující kriminální seriály - a tak všichni očekávali, že premiérový kus Policie Hvar, v jehož hlavních rolích září půvabná Alžběta Ferencová (31) a někdejší hvězda nekonečného seriálu Ulice Jakub Štáfek (33), u diváků zaboduje. A vlastně se příliš nemýlili. První epizodu nazvanou Dobro došli sledovalo 939 tisíc diváků starších 15 let, tedy téměř milion - a to je u takové novinky skutečně velký úspěch.

Příznivci českých detektivek si libovali, že chemie mezi ústředními hrdiny funguje na jedničku, a že lokace, v nichž se natáčelo, jsou prostě krásné (však koho by v tomhle únorovém chladnu nezahřál pohled na rozpálené chorvatské pláže a azurové moře?). Jenže co se dá dělat, ani tohle všechno nestačilo na to, aby Policie Hvar přilákala k obrazovkám více diváků než Smysl pro tumor.

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Smysl pro tumor Reflex.cz

Příběh mladého medika s tváří sympatického Filipa Březiny (28), který se potýká s vážnou diagnózou rakoviny i s její léčbou, milostnými eskapádami svými i svých bližních, sledovalo tentokrát téměř 1,2 milionů diváků. Na třetí příčce se pak umístilo politické drama Sedm schodů k moci  FTV Prima, seriál o krásné kariéristce, do níž se vtělila Eva Podzimková (34). 886 tisíc diváků je také číslo více než solidní...

Fotogalerie
92 fotografií