Seriál Banáni vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Osmidílná černá komedie se pyšní i perfektním hereckým obsazením. Diváci se mohou těšit na Cyrila Dobrého, Sandru Novákovou (41), Ondřeje Malého, Petru Horváthovou (37), Marsella Bendiga (24), Naďu Konvalinkovou (72), Josefa Cardu (67), Leoše Nohu (55) a mnoho dalších. Seriál se zatím nevysílá v televizi, ale jen na Prima+.

Děj se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý). Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny.

Herec Cyril Dobrý a Ondřej Malý se toho opravdu nebojí a i na natáčení extrémních scén kývli. To byl také případ jedné takové, kde museli být oba nazí. Kostymérka seriálu je v tom ale nenechala a na intimní partie jim dala obrovské látkové návleky. Podívejte se na fotografie.

 

Video
Video se připravuje ...

Dobrý a Malý měli být v seriálu nazí, ve skutečnosti ale měli "penisové návleky". FTV Prima

Fotogalerie
40 fotografií