Na rozchod sice zatím nedošlo, jak se zdá, chybí k němu už možná ale jenom krůček. Modelka Natálie Kočendová nicméně za vztah s fotbalistou Davidem Vitáskem stále bojuje jako lvice. „Je to s ním těžké, on je oheň, já jsem oheň, občas u nás hoří,“ přiznala ve svém podcastu NK

Velkým problémem je prý fakt, že jako modelka neustále musí někam cestovat. A to i přesto, že se Davida na tuto skutečnost snažila připravit už v Love Islandu. Když už jsou ale konečně spolu, je prý David schopný celé dlouhé hodiny hrát jenom videohry. „Dokáže streamovat i 10 hodin denně,“ postěžovala si. Navíc prý všude dělá jen nepořádek a úklid pak nechává na ní. 

„Občas přijde něco, co mu musím vyčíst, a on to pak hází na moji menstruaci a to mě dokáže vytočit ještě více,“ přiznala. Situace už prý byla několikrát i opravdu hodně vyhrocená. 

„Už jsme byli i v té fázi, že jsem řekla, že se od sebe odstěhujeme, uvidíme, jak to dopadne. Pár dní je to v pohodě a pak to zase přijde,“ krčí Natálka rameny. S Davidem si prý o všem promluvili a zatím se své lásky vzdávat nechtějí. 

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníkovi Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
95 fotografií