Lucie N. se rozhodně stala jednou z nejvýraznějších postav reality show Výměna manželek. Osminásobné matce se po odvysílání její epizody nevybíravě přezdívalo „Špindíra“ či „paní vrahová“, jelikož se provdala za svého bývalého spolužáka Michala N., který v minulosti seděl za vraždu. V pořadu se objevila se čtyřmi dětmi, později ale vyšlo najevo, že jí další čtyři odebrala sociálka. 

Lucie se nejprve rozčilovala, že jí náhlý zájem o její osobu po Výměně značně ubližuje. Teď si ovšem založila tiktok a o svém životě sama ochotně všechny informuje. 

Musí do vězení

Se svými sledujícími se podělila o nepříjemnou novinu: Musí do vězení! Na konci dubna nastupuje do ženské věznice Praha-Ruzyně. „Dne 28. 4. v 15 hodin budu tady. Pokud byste se někdo chtěl rozloučit, napište do zpráv a ráda se sejdu, než nastoupím. Děkuju za podporu všem. 17. 6. bych měla mít výstup,“ informovala na tiktoku.

Bizarní prohřešek

Důvod trestu je skutečně bizarní. Známému prý vyhrožovala, že mu uřízne hlavu! „Dostala jsem podmínku a peněžitý trest za nebezpečné vyhrožování. Ten peněžitý trest jsem nezaplatila, a tak mi to proměnili na padesát dnů ve vězení,“ prozradila webu Extra.cz.

„Prostřednictvím sms jsem mu vyhrožovala třeba tím, že mu uříznu hlavu. Chtěla jsem po něm třicet tisíc a on mi je nechtěl dát. A za ty esemesky mě nahlásil, tak mě odvezli, dali to k soudu, kde jsem dostala peněžitý trest ve výši pět tisíc korun,“ přiznala. Peníze ale nezaplatila a jak to dopadlo, dnes již všichni víme. 

Šokovala už několikrát

Lucie se do povědomí veřejnosti zapsala už několikrát. V minulosti přiznala, že ji po Výměně na apel diváků vyšetřoval OSPOD... „Lidem se skutečně podařilo, aby naše rodina skončila pod soudním dohledem. Soud je ale nyní odročen na září kvůli nedostatku důkazů,“ prozradila v roce 2021 pro eXtra.cz.  

Před časem na tiktoku zase například informovala o své velmi zvláštní rodinné situaci. Podle Michalových slov jsou manželé už pouze kamarádi, nadále spolu ale žijí. A s nimi i jakási Marcela. „Ano, Marcela je ožralá denně a Michal nemá rád, když ženská pije a je agresivní. Tak jsme ji spoutali,“ sdělila svým sledujícím, jako by se nechumelilo. 

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií