Úspěšná reality show Výměna manželek, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dnů, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a televizních kamer, odstartuje ve středu 11. ledna ve 20:20 již patnáctou sezónu premiérovým dílem. A jako obvykle to bude jízda.

Žárlivá Petra z českého paneláku se v prvním díle nové řady divácky oblíbené Výměny manželek přestěhuje na slovenský venkov. A temperamentní Slovenka Mariana ze svého luxusního bydla a rozlehlé usedlosti zamíří do malého bytu uprostřed Kladna za svérázným tatínkem a dvěma malými dětmi. Pro obě to bude velký šok a velká psychická zátěž. Ale postupně...

Třicetiletá Petra žije na Kladně v pronajatém bytě 2+1 a je na rodičovské dovolené. Její partner, se kterým má téměř dvouletou Nelinku a devítiměsíční Petrušku, se jmenuje Tomáš (31). Pracoval jako kurýr, ale v současné době je již delší dobu nezaměstnaný.Největším problémem manželů je žárlivost. Tomáš je přesvědčený, že jeho manželka na sociálních sítích posílá mužům své polonahé fotky. „Takže jí pak dělám scény,“ přizná. A ona zase nevěří jemu.

Druzí účastníci žijí na slovenské vsi Poniky nedaleko Banské Bystrice, kde mají rodinný domek se spoustou zvířat. Pětatřicetiletá Mariana se živí jako kadeřnice a je pedant na uklízení. Jejímu synovi Timovi je třináct roků a partnerovi Igorovi, jenž pracuje jako svářeč, je čtyřicet dva. Jsou spolu teprve rok a půl a jejich vztah je prý prozatím idylický. Skvěle se doplňují i co se týče práce kolem domu a na zahradě, kde žije početná zvířena.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Záhada jménem bidet TV Nova

Mariana se proto v druhé rodině těší na dvě malé děti, zejména na mazlení s malým miminkem. Bude ale nemile překvapená, kolik piv Tomáš denně vypije, jak moc času tráví na telefonu, jak moc své ženě nedůvěřuje a kolik peněz jeho domácnost utrácí za zbytečnosti. A ke svému upřímnému údivu zjistí i to, že obskakovat náročného partnera a dvě malé děti neustále vyžadující pozornost, je pro ni časově dost náročné.

Petra se zase bude starat o slepice, ovce a králíky... a pochopitelně také o domácnost. A právě ta ji upřímně zaskočí. Mladá žena totiž nemá ponětí, k čemu slouží bidet! „Tady mají záchod a ještě nějakou... já nevím, jestli se do toho čůrá, jestli je to nějaký menší pisoár?“ žasne už při zkoumání svého dočasného domova. A vyměněného partnera se na to ihned zeptá. Co jí odpoví, to se můžete podívat v ukázce.

V průběhu několika málo dní dojde na mnoho vyhrocených okamžiků i na slzičky. Ustojí žárlivá Petra představu, že její muž sdílí domácnost s cizí ženou? Tím spíše, když ji před odjezdem popichoval, že to bude „zkoušet“ na svou novou manželku? A jak zvládne Mariana domácnost, které nevládne pevná ruka, a kde je podle ní velký nepořádek?

Těšte se na premiérový díl Výměny manželek, jenž je již nyní k vidění na Voyo!

Fotogalerie
17 fotografií