Hvězda oblíbeného seriálu Teorie velkého třesku Kaley Cuocová prozradila, že na natáčení vládlo pořádné napětí! Herecký kolega Johnny Galecki, který ztvárnil postavu Leonarda, ji totiž od začátku silně přitahoval. Kaley všechno popsala v nové knize The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series z pera autorky Jessicy Radloffové, jejíž úryvky ještě před vydáním zveřejnil Vanity Fair.

„Hned na začátku jsem se do něj hrozně zabouchla. Ani jsem se nesnažila to skrývat,“ přiznala Kaley. Jak ona, tak Johnny přitom v té době byli zadaní. „Oba jsme v té době chodili s někým jiným, ale já měla oči jen pro Johnnyho. Když jsem pak zjistila, že se mu taky líbím, řekla jsem si: O-ou, tohle bude průšvih,“ prozradila herečka.

Johnny o její náklonosti neměl prý zprvu ani ponětí. „Jsem zdravě sebevědomý, ale aby mi došlo, že se mnou někdo flirtuje, musí mě tak trochu praštit přímo po hlavě,“ řekl Galecki. „Neměl jsem ani ponětí, že se Kaley líbím, než jsme spolu začali chodit,“ přiznal. Chemie mezi herci nakonec vyhrála a Kaley a Johnny po dva roky – od roku 2008 do roku 2010 – tvořili pár i ve skutečnosti. Seriál vznikal v letech 2007 až 2019. 

První série plná sexuálního napětí

Podle herečky byla přitažlivost mezi představiteli hlavních rolí na place jasně patrná. „Ve všech těch scénách, než jsme se dali dohromady, bylo jasné, že tam něco je. Měli jsme silnou chemii a navzájem jsme se si líbili. To bylo po celou první sérii, než jsme se dali dohromady doopravdy,“ popsala. 

Zvláštní byl pro herce zejména první polibek, který spolu prožily jejich postavy. V té době totiž ještě netvořili pár, chtíč už ale silně fungoval. „Byla jsem hrozně nervózní jak před naší první pusou před kamerou, tak před tou v reálném životě. Líbala jsem ho jako Penny ještě než jsme spolu začali... Je to zvláštní, když jste do někoho zamilovaní a jako herec se s ním musíte líbat,“ svěřila se. 

První polibek před kamerou si Penny a Leonard vyměnili v halloweenské epizodě, když byla Kaley jako Penny oblečená do kostýmu kočičky. Právě ten jí prý dodal sebevědomí – Johnny jí totiž před natáčením složil kompliment a ona věděla, že se mu v něm líbí. „Kaley Cuocová jako sexy kočička? No tak ale,“ ulevil si Johnny Galecki. 

Osudová scéna ve výtahu

Skutečnou změnu ale přinesla až 14. epizoda 1. série, ve které Leonard zachránil Penny z výtahové šachty. Ačkoli podle herců nebylo natáčení vůbec příjemné, právě tam to mezi nimi zajiskřilo tak silně, že už to zkrátka nešlo dál ignorovat. 

„Něco jsme cítili, ano. Právě tam došlo k velkému obratu v našem vztahu. V tu chvíli jsme oba, ona i já věděli, že k sobě něco cítíme a že to bude naši práci víc komplikovat neustálá snaha to potlačit, než tomu doopravdy vyjít naproti a poddat se tomu,“ svěřil se Johnny. 

Láska se promítla i do seriálu

Pak už to šlo ráz na ráz. Johnny v textovce pozval Kaley na drink a už v baru padla první pusa. A další hned na parkovišti... Ačkoli Kaley by podle svých slov nejradši každému hned řekla, že jsou herci spolu, Johnny, který je o dost uzavřenější, to chtěl držet v tajnosti. To vedlo k řadě vtipných situací – například, když je několikrát nachytal scenárista seriálu Chuck Lorre (69)... 

Podle herců to byl navíc právě jejich soukromý vztah, co ze seriálové dvojky udělalo tak oblíbené a přirozené postavy. Stejně jako Penny a Leonard si totiž ze sebe Kaley a Johnny často a rádi utahovali, když šlo ale do tuhého, vždycky si kryli záda. A to i dlouho poté, co se rozešli. 

Video
Video se připravuje ...

Dabérka Jitka Moučková: Každé Vánoce hrozí rozvodem Adam Balažovič / BPŽ

Fotogalerie
70 fotografií