V pořadu Souboj na talíři dočasně zasedne Roman Staša, který ještě nedávno soutěžil v pořadu MasterChef. Své kvality ale nesporně prokázal, a tak se teď může utkat se samotnými špičkami v oboru!

Staša vystřídá Radka Kašpárka, který se natáčení nemůže zúčastnit kvůli nabitému programu... Šéfkuchař totiž otevírá novou restauraci! A byznysu dal před soutěží přednost. 

Kašpárek přitom  chyběl už v loňské sérii soutěže MasterChef. Tehdy ho zastoupil legendární „šéf“ Zdeněk Pohlreich (65). Důvod byl ale o poznání vážnější – Kašpárek totiž musel podstoupit operaci. 

Milenci stanou proti sobě

Na diváky čeká zvrat i v soutěži MasterChef. V úterní epizodě se proti sobě postaví Vojta Urban a Betty Minaříková, kteří nedávno přiznali vztah! Čekat je bude „duhová výzva“, při které budou soutěžící vařit podle barev.

O tom, komu připadne jaký odstín, rozhodne los, následně se však soutěžící mohou sami rozhodnout, s kým chtějí vařit ve dvojici. Protože porota to však nikdy nedělá jednoduché, může-li situaci zkomplikovat – připravila si pro své svěřence z řad amatérských kuchařů zásadní zvrat. Dvojice totiž nebude vařit spolu, nýbrž proti sobě.

„Myslím, že jsme všichni byli dost překvapení, když nastal takový zvrat,“ svěřila se Betty, která si do dvojice vybrala právě Vojtu a ze své volby nebyla po oznámení pravidel výzvy vůbec nadšená.

Video
Video se připravuje ...

Milenci Vojta a Betty v MasterChefovi museli stanout proti sobě. Betty nebyla vůbec nadšená! TV Nova

Fotogalerie
188 fotografií