Druhá řada Pana profesora vtrhne na obrazovky nejsledovanější televize hned ve čtvrtek 1. září. Jako učitel Marek se Vojta Dyk v deseti premiérových dílech vzdá statusu svobodného mládence a bude se učit žít s češtinářkou Karolínou v podání půvabné Beaty Kaňokové (33).

Jeho skutečná žena Táňa si mezitím střihne kriminalistku v Případech mimořádné Marty. „Myslím, že je to báječně namíchaná komedie a kriminálka,“ slibuje herečka. „Aktéři se musejí vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle dopředu,“ popsala Dyková (dříve Vilhelmová), na co se diváci mohou těšit. Zatím ale nebylo oznámeno přesné datum startu nového osmidílného seriálu.

Policie Modrava:Dojemné loučení (definitivní!)

Neděle 4. září přinese premiéru definitivně poslední, čtvrté řady velmi populární Policie Modrava z dílny režiséra Jaroslava Soukupa (75). „Seriál se uzavře čtyřicátým dílem, který je podle mě poměrně dojemný, víc ale prozrazovat nebudu. Nicméně čtyřicet dílů je dost a nechci, aby se seriál vyčerpal a úroveň šla níž,“ prohlásil Soukup.

Diváci se opět můžou těšit na hlavní hvězdy v čele s Jaroslavem Satoranským (82) alias majorem Koutným. „Za ta léta natáčení jsem získal řadu přátel, a tak loučení bylo – jak už to bývá – smutné,“ přiznal Satoranský, který si dokonce pamatuje všechny případy, jež natáčel.

„Příběhy byly pravdivé, napínavé, měly svá tajemství a taky humor. A to je asi to, co si diváky získalo. Samozřejmě i to, že se odehrávaly v nádherné šumavské krajině,“ dodal herec.

Vysílací den: NEDĚLE

MasterChef: Kuchaři, kam se podíváš

Už 30. srpna bude mít premiéru šestá řada MasterChefa. „Tentokrát budeme hodně cestovat a hledat exotické prvky v rámci české kuchyně. Když se totiž řekne česká kuchyně, všichni si představíme knedlíky nebo smažák. Chceme ale ukázat, že tím česká gastronomie nekončí,“ popsal režisér Radovan Síbrt (46).

Porotci MasterChefa Radek Kašpárek (41), Jan Punčochář (42) a Přemek Forejt (35) budou do toho všeho znovu cestovat po republice, poznávat zajímavé podniky i jejich kuchyni a snažit se vybraná jídla sami připravit v premiérové řadě kulinářské show Souboj na talíři.

Vysílací den: STŘEDA

Na lovu: Noví VIP lovci

V sobotu 3. září poběží další hvězdný speciál vědomostní a velmi populární soutěže Na lovu, kterou obsadí nový lovec. Během podzimu se ve VIP speciálech objeví např. Vojta Kotek (34), Janek Ledecký (60) nebo Jan Rosák (74).

Vysílací den: SOBOTA

Ulice, 18. sezona

Nové díly nekonečného seriálu Ulice, který vstupuje už do 18. sezony, začal štáb natáčet v hostivařských ateliérech tento týden v pondělí. Pauzu měl celý tým 38 dnů, teď už naplno pracuje.

Vysílací den: PONDĚLÍ až PÁTEK

Krajčo a Švehlík jako Gumy

V rolích svérázných automechaniků, kteří mají malou autodílnu a velké sny, na které jim pochopitelně scházejí peníze, se v novém desetidílném komediálním seriálu Gumy představí Richard Krajčo (45) a David Švehlík (50).

Video
Video se připravuje ...

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu D.Y.K. Production s.r.o.

Fotogalerie
32 fotografií