Krajčo a Babinská si momentálně vychutnávají dovolenou, na kterou vyrazili sami bez dětí, kam vyrazili, ale neprozradili. Zpěvák své fanoušky pobavil už ve chvíli, kdy sdílel velmi zajímavé video z návštěvy salonu krásy, kde se mu dostalo vskutku královské péče. To však ještě nečekal, jak ho překvapí vlastní žena.

„Tak se podívejte, co se u nás děje,“ říká Richard Krajčo na videu, které sdílel na sociální síti. Ukazuje na něm jeho manželku při velmi zajímavém cvičení, které ji má zřejmě zbavit bolesti zad. „To nemůžeš natáčet, já se stydím,“ upozorňuje na videu Krajča Babinská, ale Richard jako by její připomínku přeslech. „Fuj, ty vypadáš, jak nějaká příšera, to je jak z hororu!“ říká Krajčo. „Pomoc, dneska mě to večer zabije,“ dodává se smíchem. Nutno dodat, že u videa vysvětlil i to, že jeho ženu bolí záda z toho, jak stále píše a píše.

Není to poprvé, co se zpěvák z dovolené chlubí svou manželkou, naopak její krásou se chlubí velmi rád a tentokrát dokázal, že jeho žena je nejen krásná a hodná, ale že je i velmi pružná a gymnasticky zdatná. Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii.

Video: Richard Krajčo: Slavík bude už vždycky pod křídly Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo: Slavík bude už vždycky pod křídly Karla Gotta Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
41 fotografií