Martina, toho času po mateřské dovolené zaměstnaná ve státní správě, měla podle informací deníku Aha! dostat po podpisu smlouvy částku dosahující cca 200 000 Kč.

„Jde o sumu za zpracování kuchařky, následně bude pobírat finance za prodej,“ prozradil zdroj z okolí Kynstlerové. Ona sama na náš dotaz ohledně financí nijak nereagovala. Na knihu jako takovou si ale neváhala udělat reklamu. 

„Jmenuje se Sladce, slaně, boubelatě, vyjde v polovině června a já už se nemůžu dočkat,“ svěřila se Martina. „Obsahuje 52 receptů, tedy na každý týden jeden malý hřích. Jednoduché recepty, které zvládne každý,“ doplnila vítězka soutěže.

Na Kavčích horách si ale mezitím rvou vlasy! Knihu, po které se díky popularitě pořadu jen zapráší, totiž Martina vydává vlastní cestou.

„Kuchařka bohužel nevychází u nás. U nás v edici máme v tisku knihu s recepty z aktuální řady, vyjde v první polovině června,“ napsal Aha! mluvčí pořadu Ondřej Bambas a odkázal nás pro získání dalších informací přímo na Martinu. Ta ale více chystanou kuchařku komentovat zatím nechce.

Ořechy a niva

V chystané kuchařce bude podle vydavatele mnoho receptů s nivou a ořechy. Právě tyto dvě ingredience Martina často používala i během své pouti soutěží Peče celá země.

„Do každého pokrmu, třeba i do zažité klasiky, se autorka snaží otisknout kus sebe. Cílem Martiny nebylo předat vám manuál na patrové dorty a stavby z perníku, v kuchařce se s vámi podělí o jednoduché, efektní recepty, které obsahují vždy jednu ingredienci. Vlastně dvě – radost a kus srdce. Tahle jídla vás budou svými kombinacemi bavit! píše se v průvodním materiálu ke kuchařce.

VIDEO: Peče celá země – jaké bylo poslední pečení ve finále?

Video
Video se připravuje ...

Peče celá země – jaké bude poslední pečení ve finále? Kdo vyhraje? CT1

Fotogalerie
48 fotografií