„Moc děkuju za všechny vaše vzkazy, ty mě teď trochu drží. Protože... já už nemůžu,“ svěřila se na sociální sti zpěvačka Monika Absolonová, která aktuálně září v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Naposledy se tam převtělila do zpěváka Michala Davida (61) a zapěla jeho slavný hit Discopříběh. Zatímco v televizi byl odvysílán teprve čtvrtý díl, ona už natáčí osmý. „Přiznám se, že mám nějakou krizi,“ připustila.

Texty písniček se učí doslova za pochodu, například v autě. A není to jen tak... „Musím říct, že si to přečtu... a za tři minuty vím úplný ho*no,“ postěžovala si pěnice, která se zároveň omluvila za použitou vulgaritu. Ta ale prý bohužel naprosto přesně vystihuje její duševní rozpoložení... „On v tý Tváři každej s něčím bojuje, já opravdu s těma textama. A je jedno, v jakým jsou jazyce, mám pocit, že nezazpívám už ani Skákal pes.“

VIDEO: Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy! Markéta Reinischová

V této show přitom podává naprosto fenomenální výkony. A nejenom coby Michal David, ale i třeba jako Helena Vondráčková (74) nebo Miroslav Žbirka (†69). Chválí ji jak porota, tak i diváci i příznivci - který však netuší, kolik námahy a nervů se za každou povedenou proměnou skrývá. 

Natož pro pěnici, která minulý rok nečekaně ohlásila rozchod se svým dlouholetým partnerem a otcem jejích dvou synků Tadeáše (6) a Matouše (3), bývalým českým profesionálním hokejistou Tomášem Hornou (41).
Fotogalerie
44 fotografií