Známý moderátor účast v Prostřenu pojal jako svou show, kde si to chce užít a ne předvádět kuchařský um, který je mu na hony vzdálený. Už v pondělí do ruda vytočil kolegu z rádia Spin Daniela Ference, který hostil jako první tím, že mu po bytě vystřeloval konfety. Efekt je zaručený, ale úklid vytočí nejednoho kliďase. 

Nakoupil jsem konfety na celý týden asi za 4 tisíce korun, ale musím se přiznat, že jsem po pondělku vyměkl. Netušil jsem, že takového drsňáka, za jakého se Dan ve svých stand-up vystoupeních považuje, to tak vytočí. Bral jsem to jako zábavu a show, ale on to vůbec nepobral,“ řekl Blesku Michal Kavalčík

VIDEO: Pondělní Prostřeno!: Michal na scéně!

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno!: Michal na scéně! 

Je pravda, že Daniel byl hodně naštvaný. „Dokonce mi byla nabídnutá ochranka. Volal mi známý, že kdyby cokoliv, tak mi někoho pošlou,“ směje se herec. 

Ale kromě ochranky dostal Michal spoustu dalších nabídek, jako je mikrovlnka, nebo samolepky s jeho fotkou, mikrovlnkou a nápisem - Vaříš dobře, jako Majkl! „To je přesně samolepka pro mého taťku, už vím kde bere inspiraci na vaření,“ smějí se fanoušci. Mikrovlnná trouba proto, že herec objednal hotová jídla a v ní je ohříval. Ale měl jen jednu, takže než to naservíroval, rychle mu to v talířích stydlo. 

Po třech kolech je zřejmé, že Kavalčík na body nevyhraje, ale pozornost na sebe strhl slušnou...

Fotogalerie
24 fotografií