Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdné Prostřeno! je tady! Konflikt a nenávist mezi známými moderátory!

/
  • Tento týden s moderátory rádií!
    29. listopadu 2021 ● 17:05

    Prostřeno bude tentokrát speciální. O výhru 60 tisíc, další tisíce v divácké volbě, a hlavně hostitelskou čest se utkají moderátoři slavných českých rádií. Jejich hlasy slýcháte pravidelně, když si naladíte své oblíbené stanice, teď je ale uvidíte vařit a kmitat v kuchyni. A bude o co stát.

    Někteří to totiž pojmou vážně jako ukázku toho, že i umělci umí vařit, jiní jen jako show. Kdo překvapí nejvíc, kdo bude taktizovat a kdo bude zklamaný? Kdo bude bojovat o každý bod a kdo si bude práci ulehčovat? A sejde se mezi dýdžeji také pár taktiků, nebo bude vše čestné a fér? Věřte, že od pondělka 29. listopadu asi uvidíte i to, co jste v Prostřenu! ještě nikdy neviděli...

    Kdo nakonec zvítězí?
    Autor: FTV Prima
  • 1.

    Pondělí – Daniel Ferenc

    První bude vařit Daniel Ferenc (26), moderátor rádia SPIN. Vyučil se sice v oboru kuchař-číšník, živí se ale jak stand-up komik, moderátor a jako občasný komparz ve filmu. Hosty nepozve domů, ale k mámě. A brzy bude svého rozhodnutí litovat. Danův den vůbec probíhal jinak, než si plánoval. Domluvil si na pomoc kamarády, kteří se výrazně zpozdili. Dezert se po vytažení z trouby rozpadl. Dokáže Daniel nejen perník, ale i svůj večer zachránit? Bude to totiž hodně divoké… I když se Daniel těší, že potká třeba Leoše Mareše (45), nakonec u stolu bude mít člověka, o kterém prohlásí, že ho nenávidí…

  • 2.

    Pondělí – Daniel Ferenc

    Skutečná show totiž začíná v momentě, kdy dorazí Michal Kavalčík. Ten během večeře v nečekaných chvílích „bouchá“ konfety, které jsou úplně všude – v jídle, na stole, pod stolem, ve vlasech, ale také v maminčině ložnici. Když to Daniel zjistí, bude zle, Michala si zavolá stranou a hezky od plic si to s ním vyříká. Ostatní se zatím chopí vysavače a začnou dům uklízet. Na závěr bude zábava, zazpívá například i známá zpěvačka Eliška Mrázová (27). A všichni u stolu doufají, že konflikt mezi Danem a Michalem do rána zmizí, nebo je jen další legráckou dvou výtečných bavičů… Ačkoliv Dan se pokusí o osobní pomstu a schová mu pod palačinku brouka.

    VIDEO: Pondělní Prostřeno!: Michal na scéně!

    Video
    Video se připravuje ...

    Pondělní Prostřeno!: Michal na scéně! 

  • 3.

    Úterý – Michal Kavalčík

    Jako druhý v pořadí se hostitelské role ujme Michal Kavalčík (36). Ten se rozhodne večeři uspořádat na hausbótu. A vůbec ji pojal hodně po svém. Rozhodl se, že jídla objedná a bude je vydávat z krabiček. Jenomže to trochu předimenzoval, a zatímco krabiček objednal desítky, mikrovlnku měl jen jednu. A na tom se to celé zadrhlo... Protože Daniel si pozval spoustu hvězdných hostů, mezi nimi i DJ Poetu, ani Michal nechtěl zůstat pozadu a pozval si dýdžejku a kolegyni z Kiss rádia Vendy Fialovou (34). Jejím úkolem bylo na palubě bavit hosty, hrát hlasitou hudbu, zatímco Michal ohříval jídla v mikrovlnce.

  • 4.

    Úterý – Michal Kavalčík

    Hostům bude už od první chvíle jasné, že tady něco nehraje. Množství druhů jídel absolutně neodpovídá velikosti a vybavení kuchyně, ale Michal suverénně lže po celý večer. Tvrdí, že vařil doma, a na hausbót jídla jen přivezl. Tato lest je průhledná a mnozí mají záhy jasno, jak to asi celé bylo... „Nevařil to z jednoho prostého důvodu: na každém talíři bylo něco úplně jiného, hodně pracného na přípravu. Nepředpokládám, že by to všech no takhle zvládnul,“ dumá Vladimír Vlach.

    VIDEO: Úterní Prostřeno!: Lži Michala Kavalčíka

    Video
    Video se připravuje ...

    Úterní Prostřeno!: Lži Michala Kavalčíka 

  • 5.

    Středa – Vladimír Vlach

    Středeční hostitel Vladimír Vlach (59) z COUNTRY RADIA hosty pozval na Orlík. Tam se s manželkou starají o malý camp, mají tam country club a chatičky. Vladimír do každého chodu zakomponoval šišku, což byla taková country legrácka. Jídla vařil svědomitě a nejlépe, jak uměl. Troufl si na kotlíkový guláš, plněnou bramboru pekl ve žhavém uhlí, dezert na klacku na ohni, pouze česnečku připravil v kuchyni. Jídlo bude chutnat, atmosféra bude výborná a možná pobaví i zábava, závody na šlapadlech… Jenom jeden kaz bude mít celý večer: Michal Kavalčík nedorazí a pošle místo sebe náhradu!

  • 6.

    Středa – Vladimír Vlach

    Tou náhradou je právě Vendy Fialová, která přišla jen se svým pejskem a fotkou Michala Kavalčíka na tričku. Ten osobně nedorazil, což vyvolalo celou řadu otázek. Nejvíc jich měl pochopitelně Daniel Ferenc, který ještě Michalovi neodpustil pondělní konfety. Chudák Vendy bude čelit křížovému výslechu: kde je Michal, proč nepřišel, kdy přijde… Prostě spousta otázek, na které neznala odpověď. Michal jí jen řekl, že v pondělí si hosté odhlasovali, že ho nechtějí na svých večeřích, a proto jim dá šanci si vyzkoušet, jaké by to bylo, kdyby tam nebyl…. Komu bude tato situace připadat „megatrapná“?

    VIDEO: Středeční Prostřeno!: Záhada jménem Vendy

    Video
    Video se připravuje ...

    Středeční Prostřeno!: Záhada jménem Vendy 

  • 7.

    Čtvrtek – Petr Vejvoda

    Čtvrteční večer bude patřit moderátorovi rádia Beat Petrovi Vejvodovi (48). I on se rozhodne večer pojmout originálně a na pomoc si zavolá svého kamaráda – Zdeňka Pohlreicha (64). Ten mu bude u přípravy menu k ruce. Bude dohlížet na to, jak chody připraví, a hlavně dochutí. Petr se Zdeňkem společně jezdí na primácké FRESH festivaly, kde Zdeněk vaří a Petr moderuje. A tak není divu, že Petrovo menu je sestavené z pochoutek, které na festivalech Zdeněk připravuje a Petr měl dost času je okoukat. Jenomže teorie není praxe… Jak mu to doopravdy půjde v kuchyni?

  • 8.

    Čtvrtek – Petr Vejvoda

    Bude to nakonec sám Pohlreich, kdo to za Petra všechno „odvaří“. Podaří se jeho přítomnost v kuchyni utajit, nebo dojde k velkému odhalení? Co se stane, až Michal Kavalčík, který na další soutěžní večer již dorazí (i když se zpožděním), vrátí podle něj vlažný a nedopečený steak? Jídlo se přece slavnému šéfkuchaři nevrací! „Je to pitomec, ty vo*e, dneska v těch rádiích dělá každej…“ brblá nespokojený Pohlreich.

    VIDEO: Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

    Video
    Video se připravuje ...

    Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni 

  • 9.

    Pátek – Klára Šedová

    Jako poslední předvede, co v kuchyni dovede, moderátorka rádia Signál Klára Šedová (36). Ta své kolegy pozve k sobě domů a připraví jim sváteční menu. Řízek z candáta, bramborový salát, kulajdu, pečené kachní stehno, bramborové placky a badyánové zelí. A jako dezert bude čokoládový dort. Pánové se těší hlavně na tu kachničku. A té si také bohatě dopřejí, pořádně si nacpou bříška. Ještěže to bude Klára předvídat a sportovní zábavu udělá před večeří. Pomůže jí s ní manžel, profesionální fotbalista – brankář – a pořádně pány prožene s míčem po hřišti.

  • 10.

    Galerie

    A jak celý týden dopadne? Kdo vyhraje a co s výhrou udělá? A prozradí konečně Michal Kavalčík, jak to všechno bylo doopravdy? Budou hosté řešit, jak se naloží s výhrou? Sledujte unikátní show u sporáků od pondělí do pátku, každý den v 17.50 na Primě!

    Fotogalerie
    8 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy