V MasterChefovi skončila na první pomyslné bezmedailové příčce, ovšem ani čtvrté místo v soutěži MasterChef nemusí znamenat, že se soutěžící v oboru lépe neuplatní. To už ví i fitness cukrářka Ivka, která sice soutěž nevyhrála, takže přišla o peněžitou výhru, ovšem práce má jako nikdy dřív.

Možná i díky tomu si mohla dovolit se spolu se svými dvěma syny přestěhovat a dopřát si lepší bydlení, v němž má díky velikým oknům neskutečný výhled do zeleně, přestože je to kousek od centra Prahy. A krátce po představení nového bydlení, jemuž dominuje moderní sedačka ve světle petrolejové barvě, se sympatická a vždy usměvavá Ivka chlubí i novou láskou.

„Uffffff..... 🌹🌹🌹🌹🌹🥰 A je to tady. ☺️ Když o tom každý večer sníš a vysíláš to do vesmíru 💫💫💫💫....Bum! A najednou ten sen žiješ a ani nevíš jak!“ napsala blondýnka k fotkám, na nichž je vyfocena s pugétem růži. A text na nich připnutých hovoří jasně. „Pro holku co nikdy nedostala 100 růží.“ I když Ivka svého vysněného muže neukázala, fanoušci jsou nadšení a nový vztah jí ze srdce přejí. Už v soutěži se totiž svěřila, že je samoživitelka, protože od nich před několika lety odešel otec jejích dvou synů.

VIDEO: Vítěz MasterChefa Roman Staša: Proč jsem "matla?"

Video
Video se připravuje ...

Vítěz MasterChefa Roman Staša: Proč jsem "matla?" David Turek

Fotogalerie
39 fotografií