Opravdová věznice, to už končí veškeré žerty. Navíc Ota, který v Bastardech 4 hraje mukla, skončil rovnou na plzeňských Borech, které patří k jedné z největších a nejstřeženějších věznic v Česku.

Spadla mříž

„Je to zajímavá zkušenost,“ svěřil se Jirák. „Ale když mi navíc kostymérky přidělily vězeňský mundúr a zaklapla mříž, nebylo mi právě dobře,“ popsal herec svůj nejhorší natáčecí den. Režisér Tomáš Magnusek (36) si do filmu vybral nejen dlouhé vězeňské chodby a jednu z cel, ale vzal své ovečky také na vycházkový dvůr, kde tráví chvilky volna odsouzení násilníci, vrazi a zloději.

Stísněné pocity

Herci houfně přitakávali, že měli hodně stísněný pocit. Vedle Jiráka a samotného Magnuska se diváci mohou těšit na Báru Mottlovou (34), Jarku Obermaierovou (75), Carmen Mayerovou (76), Jiřího Krampola (82), Jana Přeučila (84) a mnoho dalších. Film by měl přijít do kin na přelomu roku.

Nechali ho zemřít...

V seriálu Slunečná, kde hraje ducha otce hlavní hrdinky Týny Popelkové v podání Evy Burešové (27), ho hned na začátku nechali zemřít a musel ležet skoro dvě hodiny v rakvi. „Když na mě najížděla kamera, nesměl jsem dýchat. Hodil jsem se do klidu tak dokonale, až jsem z toho najednou spal,“ řekl Jirák pobaveně s tím, že natáčení za mřížemi bylo horší.

VIDEO: Jak bydlí Ota Jirák? Štábu Můžu dál ukázal svou chalupu!

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Ota Jirák? Štábu Můžu dál ukázal svou chalupu! TV Barrandov

Fotogalerie
21 fotografií