Do velkého finále zbývají dvě epizody a soutěžící ze sebe vydávají maximum, aby ohromili porotu a zvítězili peníze pro charitu. Slovenský komik František Košarišťan, na internetu známý pod přezdívkou Fero Joke, se v neděli večer převtělil do legendárního žlutého šoumena Dana Nekonečného a snažil se napodobit jeho nezapomenutelná extravagantní vystoupení.

Věci se mu ovšem trochu vymkly z rukou. Během ohnivé show vzplála rekvizita v podobě umělohmotné palmy a přímo na pódiu se rozhořel malý požár. Ovacemi ve stoje zaneprázdněný Fero Joke si nehody všiml až ve chvíli, kdy na plameny upozornil porotce Mário Kollár (49): „Hoří palma! Hasiči, už to hoří nahoře!“ varoval štáb. Za pár vteřin se na pódiu objevili technici a požár uhasili. I díky okamžitému zásahu se nikomu nic nestalo.

Předfinálové kolo Tváře nakonec ale vyhrál herec Dušan Cinkota (50) svým ztvárněním českého zpěváka Michala Tučného (†48). Výhru 1000 eur (cca 26 tisíc korun) věnoval nadaci DEDO pomáhající rodinám a dětem v nouzi.

VIDEO: Hvězda SuperStar a Tváře Martin Schreiner: Uhání ho opuštěné samoživitelky! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda SuperStar a Tváře Martin Schreiner: Uhání ho opuštěné samoživitelky! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií