Emotivní a srdceryvné rozloučení s Hrycem, hvězdou filmu Kamarád do deště, se konalo v Bratislavském krematoriu 16. února. Kondolovat rodině přišlo mnoho významných lidí slovenské scény. Andyho dobrý kamarád Dušan Cinkota se ujal smutečního proslovu, který by zdrcená Wanda Hrycová (42) podle svých slov nezvládla. Rodině oficiálním dopisem vyjádřila upřímnou soustrast také slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (47).

Video: Rozhovor s Andrejem Hrycem

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

Hrycovy zpopelněné ostatky jsou devět dní od mše stále ve vlastnictví pozůstalých. Ti je prozatím neplánují uložit do rodinné hrobky k ostatkům Andrejova syna Huga (†22), jenž v roce 2008 zahynul při autonehodě. „S tím chceme ještě počkat,“ uvedla pro server cas.sk zdrcená Wanda. Rodina by ráda uspořádala ještě jedno, mnohem větší rozloučení, jakmile to epidemická situace dovolí.

„Rádi bychom to udělali po pandemii a vynahradili si tak chybějící rozlučku s nejbližšími přáteli,“ pokračovala producentka. Do prostor krematoria samotného mohlo vzhledem k velmi přísným restrikcím vstoupit pouze šest lidí. Hrycova vnoučata například musela postávat před budovou a mši sledovala na televizních obrazovkách.

VIDEO: Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií