Zatímco Gábina se stala královnou krásy v roce 2013, Marek na stupně vítězů v Muži roku 2017 nedosáhl, ale i tak byl horkým želízkem v ohni. Vzniká tak oficiálně nejkrásnější moderátorská dvojice.

S výběrem nového kolegy do Hlavních zpráv je Lašková velmi spokojená. „S Markem se známe už z období před mateřskou dovolenou a za mě jsme si na první dobrou sedli. Rozumíme si a věřím, že nám to i proto bude ve studiu klapat,“ prozradila kráska. „Marek je navíc galantní, takže určitě zvládne i moje mateřské historky z probděných nocí a napínavé telefonáty domů,“ dodala s úsměvem. Pro Kafku jsou Hlavní zprávy velkou výzvou. Doposud jsme ho mohli vídat jako moderátora sportu a vedení Primy do něho vkládá velké naděje.

Ostatně ani on sám nemá malé cíle. „Jsem moc rád, že se na obrazovkách objevím právě s Gábi. Vzpomínám si, že už loni v Novém dni jsem si k ní sednul a říkal jí, jak jí to strašně moc sluší,“ vychvaluje krasavec svou kolegyni. „Hrozně se mi líbí způsob, jakým dokáže prezentovat zprávy. Doufám, že to od ní rychle odkoukám a že nám to spolu bude fungovat,“ přiznal s úsměvem. Novou moderátorskou dvojici máte možnost poprvé vidět už tento čtvrtek 1. dubna v 18:55 na Primě.

Kdo je tedy Marek Kafka, který se nebál ani účasti v soutěži Muž roku 2017? Především vášnivý sportovec. V minulosti se živil jako trenér plavání a dělal kanoistiku na vrcholové úrovni. V roce 2009 se stal mistrem republiky na čtyřkánoi a sport na něm zanechal viditelné stopy v podobě vypracované postavy. Dřít ale umí i mimo závodiště. Do sportovní redakce CNN Prima NEWS se dostal jako mladý talent a brzy se vypracoval až na pozici moderátora.

Podle informací Blesku byli na seznamu horkých favoritů pro křeslo vedle krásné Gábiny především herci. Kromě Rosáka, který by do Hlavních zpráv vnesl kus svého šarmu a zkušeností, to byl například Marek Němec (39), jenž hraje v seriálu Sestřičky. Ženskému oku by také lahodil pohled na Romana Zacha (47), kterého rovněž můžeme vídat v seriálu Sestřičky jako Rasputina. Posledním z výběru byl opět herec z primáckého seriálu Ondřej Rychlý (28). Všechny výše jmenované ale převálcoval mladý sportovec.

Fotogalerie
28 fotografií