Pětinásobný držitel ceny TýTý v kategorii moderátor má pořád co nabídnout. Na Primě sice působí v pořadu Poklad z půdy, ale podle zdroje z televize není tak nereálné, že by se přesunul i do zpravodajského studia.

„Honzu jsem potkal na kamerovkách. Sice ne s Gábinou, ale určitě nebyl ve zpravodajském studiu jen tak,” prozradil Blesku člověk, který si nepřeje být jmenován. Sám Rosák to přešel s úsměvem bez komentáře.

V tuto chvíli zatím není vůbec jisté, kdo a kdy se v moderátorské dvojici s Laškovou objeví. Podle informací Blesku zvažuje vedení televize několik variant. Kromě Rosáka mají šanci i herci ze seriálových SestřičekRoman Zach (47), Marek Němec (39) či Ondřej Rychlý (28).

Bez šance není ani sporťák Marek Kafka (28), který se v roce 2009 stal mistrem republiky na čtyřkánoi. Podobně jako bývalý desetibojař Roman Šebrle (46), s nímž Gábina dříve moderovala, má ze sportu vypracovanou postavu.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Žhaví kandidáti

Jan Rosák (73), moderátor

Za svou dlouhou kariéru vyzkoušel snad všechny možné pořady. Kromě kultovního Videostopu uváděl i Magion, Riskuj, Studio Rosa nebo Bingo. Pracoval také jako hlasatel Československé televize.

Roman Zach (47), herec

Rasputin ze Sestřiček se sice proslavil hraním v seriálech, v minulosti ale uváděl i několik televizních pořadů. Má příjemný a kultivovaný projev, je seriózní a jako moderátor zpráv by mohl klidně působit.

Ondřej Rychlý (28), herec

Prokop Hlinka ze Sestřiček by vedle Gábiny vypadal pěkně. Práci na CNN Prima NEWS mu mohl dohodit jeho bratr Matěj Rychlý (30), který tam působí jako reportér a ranní zprávař v pořadu Nový den.

Marek Němec (39), herec

Také představitel doktora Hofbauera ze Sestřiček má bohaté zkušenosti s moderováním. Od září 2013 uvádí na ČT D rodinný pořad TamTam. Děti a jejich maminky ho znají a milují také ze Studia kamarád.

Marek Kafka (28), sportovec

V Hlavních Zprávách moderuje sport vedle Petra Vágnera (43) či Jiřího Ježka (46). V minulosti se živil jako trenér plavání a dělal kanoistiku na vrcholové úrovni. Zúčastnil se také soutěže Muž roku.

VIDEO: Sabina Laurinová v Sestřičkách: Těhotenství Mery konzultovala se svým gynekologem

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Těhotenství Mery konzultovala se svým gynekologem FTV Prima

Fotogalerie
63 fotografií