A ve stejných rozdrbaných luxusních mikinách se pro změnu vydali do další, tentokrát pětidenní karantény. „Strašně jsem se těšila domů, vím, že to zní paradoxně. Nemohla jsem uvěřit tomu, když jsme přistáli,“ přiznala Blesku primácká moderátorka, které závěr dovolené zkomplikoval partnerův pozitivní test na covid.

„Na naši karanténu si opravdu nemůžu stěžovat, kdyby člověk neměl závazky, tak neřeší další okolní věci. S partnerem jsme to skvěle zvládli, až jsme si říkali, že nám svědčí být stále spolu,“ dodala sexy kráska a měla pravdu, že jim to prospělo.

VIDEO: Perkausová kvůli covidu uvízla na Maledivách

Video
Video se připravuje ...

Perkausová kvůli covidu uvízla na Maledivách CNN Prima news

Po měsíci na exotickém ostrově během návratu totiž vypadali milenci spíše jako dvojčata – oblečeni do černé barvy, na nohou tenisky a nepřehlédnutelné totožné mikiny francouzské luxusní značky, které dvě dohromady vyjdou na 55 200 Kč.

Moderátorka teď musí být pět dní v karanténě, a pokud bude mít negativní test na koronavirus, může se vrátit na televizní obrazovky. „Vždyť už musí kolegové úplně trpět,“ řekla Eva s tím, že už se opravdu moc těší na všechny a hlavně parťáka z Hlavních Zpráv Romana Šebrleho (46).

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
77 fotografií