Hejlík hrál ve dvojce Ordinace chirurga, ale hlavně velkého proutníka Jáchyma Kalinu. Ze seriálu před časem k nelibosti četného množství fanynek zmizel, ale měl se do něj vrátit. „Já jsem měl letos v březnu – dubnu nastoupit do nové trojkové řady Ordinace,“ řekl v rozhovoru pro Frekvenci 1 Hejlík. „Nová koncepce asi Nově nevyšla a Ordinaci stáhla. Možná jsem byl špatné eso v rukávu,“ zavtipkoval k tomu.

Jenže právě slíbená role ve trojce Ordinace měla Hejlíkovi finančně pomoci, protože kvůli koronakrizi přišel o hlavní práci, v rámci které objíždí restaurace a další gastro podniky po celém Česku a píše o nich recenze. „Nabídku do Ordinace 3 jsem dostal v době, když jsem přišel o práci. Nejprve jsem se do seriálu vracet nechtěl, ale nakonec jsem souhlasil. No a takhle to dopadlo,“ posteskl si.

Ordinace 2 se nejprve kvůli konkurenčnímu a divácky velmi sledovanému seriálu Slunečná poroučela z úterních večerů a ze čtvrtečních úplně zmizí 10. června, kdy Nova odvysílá její poslední díl. Mezi tím se diváci můžou, v původní úterní čas Růžovky těšit na nový seriál ze zdravotnického prostředí Anatomie života. První díl poběží už v úterý 26. ledna.

VIDEO: Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha! 
Video
Video se připravuje ...

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha! TV Nova


Fotogalerie
26 fotografií