Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Svatby očima odborníků: Nevyrovnaná Natálka i divočák René! A ostatní?

/
  • Svatba na první pohled
    Aktualizováno - 10. prosince 2020 ● 09:19
    10. prosince 2020 ● 05:01

    Vydávali se za někoho jiného! Ne všichni z novomanželů z pořadu Svatba na první pohled řekli při úvodním sezení pravdu. Jací doopravdy jsou? To Blesku prozradili jejich kouči PhDr. Katarína Szabados a její kolega Ing. Tomáš Novák.

  • 1.

    Natália Mykytenko (23) a František Gebr (37): (Ne)vyrovnaná žena

    Zubní sestřička Natália, která se popisovala jako člověk oddaný meditacím a duchovnu, byla od prvního dílu trnem v oku všech diváků. Její odtažité jednání a komunikace s podnikatelem Františkem vyvolávaly na začátku rozporuplné reakce. „Prezentovala se jako vyrovnaná sama se sebou, ale řekla bych, že se vztahy nemá mnoho zkušeností,“ popsala Katarína možné příčiny jejího chování. „Před kamerou se chová často odtažitě, je to její způsob, jak se chrání,“ doplnil Tomáš, jehož pomoci novomanželé v pořadu využili. Od té doby je také Natália jako vyměněná.

    Svatba na první pohled - Natálka a František
    Autor: TV Nova

  • 2.

    Štěpánka Hadenová (31) a Pavel Dlesk (38): Na plný plyn

    Přes noc se manažerka s kuchařem stali nejoblíbenějším párem. „Jsou otevření tomu, že když dostali tu možnost zkusit být spolu, tak do toho jdou a užívají si to,“ potvrdil Blesku Novák názory všech diváků. „Nejvíce si uvědomili, do čeho se přihlásili, do experimentu šli naplno,“ přitakávala koučka. Shrek se svou Fionou neřeší kamery za zády a nestydí se projevovat emoce, ať už se jedná o hádky, anebo nějaký cit. Tím, že si na nic nehrají, baví diváky, kteří jim nejvíce fandí.

    Svatba na první pohled: Štěpánka a Pavel
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Petra Malíková (24) a René Vrábel (28): Opak je pravdou

    Se vším nespokojená učitelka z mateřské školky a trošku »odvázaný« fitness trenér k sobě stále hledají cestu. Tady se věda moc nestrefila... „U nich mě pobavilo, že se Petra popisovala tak, že jde do všeho po hlavě, René se zase prezentoval úplně opačně, jako klidnější kluk,“ vypíchla Katarína, že zrovna tito dva se viděli při úvodním pohovoru úplně jinak, než je tomu před televizními kamerami. „V praxi se ukázalo, že to mají přesně obráceně,“ doplnila, proč se tento pár ještě zcela nenaladil na společnou notu.

    Svatba na první pohled: Petra a René
    Autor: TV Nova

  • 4.

    Simona Míková (29) a Radek Stöber (32): Máma se synem

    Blonďatá kráska a její vše mocně prožívající kurýr mají od začátku zvláštní vztah. „Simona mu pomáhá a navádí ho, co by mohl dělat a zkusit, na co má a dodává mu sebevědomí,“ řekl Tomáš Blesku, že i když na první dobrou nepřeskočila jiskra, tak to novomanželka nevzdává. „Jejich vztah je jako máma se synem,“ dodal na vysvětlenou. „Líbí se mi její upřímnost, ochota mu ukázat cestu, kterou by se mohl ubírat, a potěšilo mě, jak naplno do vztahu s Radkem šla,“ doplnila Katarína. Když ne lásku, tak si kurýr z tohoto svazku odnese dobré rady do života.

    Svatba na první pohled - Simona a Radek
    Autor: TV Nova

    VIDEO: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

    Video
    Video se připravuje ...

    Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

    Fotogalerie
    74 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

egyptanka: Ale Renému bych Natálii nepřála.

(10. 12. 2020 12:48)

egyptanka: Přesně tak to vidím já. Ubrečení urážlivci a depkaři by měli jít k sobě a ti fajn také.

(10. 12. 2020 12:46)

Huron: Radek­,zakom­plexo­vaný primitiv.

(10. 12. 2020 11:37)

illenne: Nejsympatičtější jsou podle mne Simona a František. Z Radka bych se osypala. Vypadal jak strejda, který jede na výlet do Prachovských skal. Jeho fňukání a na druhé straně výbuchy hněvu, to je tedy dílo. Aspoň, že udělal něco se svojí vizáží. Kdyby je proházeli, tak Simonu k Františkovi, Natálku k Renému, Petru k Radkovi. A Pavel ať si nechá Štěpánku .

(10. 12. 2020 11:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy