Vítej a neubliž mi,“ napsal Viktor k fotografii teploměru, který ukazoval, že moderátor má teplotu 39,5 stupňů Celsia. Později na instagram přidal fotografii jak leží v obývacím pokoji, a pod ní popsal, jaké má příznaky a průběh toho, jak u něj koronavirus nastoupil.

Na terase venku jsou vidět vánoční svíčky. V sobotu jsem je nestihl rozmotat, protože mě večer začalo tlačit na plicích. V neděli teplota rovnou vystřelila nad 40 stupňů. Paralen ji stlačil jen na 38, ale o dvě hodiny je pokaždé zpátky,“ uvedl moderátor. 

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

S vysokými horečkami prý bojoval během celého dne i v noci. „V noci šílená zimnice. Abych byl schopen usnout, musel jsem si lehnout v čepici. První teplota po probuzení 40,1, už nastupuje i hrdlo,“ prozradil Viktor s tím, že nikoho nechce strašit a že jeho žena má zatím relativně pohodový průběh.

Zatímco jedni mu přejí, aby se rychle uzdravil, jedna jeho bývalá kolegyně z televizní branže to nevydržela a ostře napsala, co si o jeho průběhu nemoci myslí. 

Právě jsem si přečetla článek o tom, že už i Viktor Vincze má covid a stihl se tím pochlubit na sociálních sítích. Ukázal teploměr, který ukazoval 39,5. Nepřeji mu, aby tohle někdy i ve skutečnosti měl. Neboť kdyby měl, neudržel by v ruce ani mobil. Přeji si, aby toto šílenství skončilo a přestali se do něj zapojovat lidé, kteří ho naopak mohou zmírnit,“ napsala na svůj facebook bývalá redaktorka Ivana Dragúňová. Pod jejím příspěvkem se rozhořela diskuze a Ivana si opět rýpla.

Jsem asi divná, ale když jsem byla nemocná já, ani víčka jsem nezvládala otevřít. Natož fotit se a psát statusy, ať všichni vidí, jak hrozně mi je. Jenže tu už nejde o to, že on se rád prezentuje. Potřebuje PR, ale napsat, že mám 39,5 a “vítej covid„, tak právě to je nemocné a mně osobně to přijde nedůvěryhodné. Ale možná snáší vysoké horečky dobře,“ napsala Dragúňová. 

VIDEO: Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi?

Video
Video se připravuje ...

Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií