Po celou dobu si Adela myslela, že problém s otěhotněním je v jejím těle. „Nakonec se to úplně otočilo. A o tom to celé je – mladí kluci si myslí, že jsou určitě v pořádku, ale nemusí to tak být. Přiznám se, poplakal jsem si. Nebyl jsem smutný ze sebe, spíš jsem to vnímal jako zklamání pro Adel. Že se těšila na děti a já jí je neumím dát,“ řekl v rozhovoru pro Nový čas Vincze.

Radikálně posléze změnil svůj životní styl a začal užívat různé vitamíny a doplňky, které by měly kvalitu spermií zlepšit. K tomu se začal o tuto problematiku více zajímat. 

Kvalita a počet spermií klesá každou další generací a není zjevné proč. Mám ve svém okolí mužů, kteří by řekli, že o tomto se nehodí mluvit na veřejnosti. Já tvrdím opak. Jakékoliv tabu vytváří jen absurdní společenské divno, v němž se například mladí lidé bojí říct pravdu i vlastním rodičům,“ tvrdí Viktor. 

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

„Toto je realita a budoucnost: dnešní mladí chlapci mají horší spermie než jejich otcové a dědové a zřejmě budou v budoucnu potřebovat pomoc asistované reprodukce. Nezavírejme si před tím oči. Když oba v páru žijí v pravdě, mohou se o sebe opravdu opřít,“ napsal na sociální síť moderátor. 

Manželé se nakonec rozhodli pro adopci, ale zatím je jejich společné dítě v nedohlednu... 

VIDEO: Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi?

Video
Video se připravuje ...

Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií