O tomhle se málokomu mluví snadno. Adela Vinczeová to ale nejspíš bere tak, že se snaží jít příkladem ženám i párům v podobné situaci jako je ona. „Téma adopce se k nám váže už dlouhodobě. Média ji s námi spojují delší dobu a my férově odpovídáme, že to není uzavřená otázka. Je to ale velmi vážné rozhodnutí, které jsme ještě neudělali,“ odpověděla Adela na jednu z mnoha otázek týkajících se adopce, tentokrát pro slovenskou Báječnou ženu.

Jelikož se moderátorce doposud nepodařilo přivést na svět potomka, adopce je doma u Vinczeů aktuálním tématem. A podle všeho nezůstalo jen u debat v hypotetické rovině. Podle zdrojů z Adelina okolí už totiž prý moderátorka s manželem podala žádost. Všímaví pozorovatelé ji pak dokonce měli přistihnout při poradě s odborníky na toto téma.  

Podle webu Pluska.cz Vinczeovi shodně odmítají umělé oplodnění. Sázejí prý na přírodu a to, že se věci vyvinou, jak mají. Pokud ale osud Adele Vinczeové přece jen počít a především donosit zdravé dítě nedopřeje, je pro manžele, které dělí deset let věkového rozdílu, adopce tou správnou další variantou.       

VIDEO: Jak promluvila o svém vztahu? Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
40 fotografií