Zatímco Eva teď moderuje na CNN pořad o celebritách Showtime, Roman uvádí ranní sportovní zprávy. A právě v ranním vysílání se teď sejdou. Pořad Nový den (běží mezi 7. a 9. hodinou, pozn. red.) budou spolu uvádět od 27. do 31. července. Týden před tím si ho Perkausová střihne s Petrem Vágnerem (42), se kterým se zase zná z bývalého společenského magazínu Top Star.

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Ranní ptáče dál doskáče...

„Nejsem ranní ptáče, tak jsem zvědavá, jak se popasuji s vysíláním v brzkých hodinách. Je to pro mě další nová výzva, na kterou se moc těším,“ říká sexy blondýnka. „S Romanem i Petrem mám moderování ve dvojici vyzkoušené. Takže věřím, že pohodová ranní atmosféra bude panovat nejen ve studiu, ale i pro diváky,“ dodává Perkausová.

Sólo jízdy

Pořad Nový den bude mít během letních prázdnin i po jednom moderátorovi. Od 13. do 17. července si ho střihne Markéta Fialová (49), od 3. do 7. srpna pak její parťák Karel Voříšek (56). Hlavní zprávy si spolu dají v sobotu 18. července. „Jsem sova, pracovat do noci mi nevadí, ale ranní vstávání mě děsí. S Novým dnem si to prubnu. Čeká mě napínavý týden,“ těší se moderátor.

Kafe a shovívaví diváci

Vstávání se děsí i Markéta. „Těch pět dnů, co mě čeká v Novém dni, mám v kalendáři červeně, a přesně vím proč! Všechny pořady, které jsem kdy moderovala, byly večerní, já nejsem zvyklá nastartovat dopoledne, natož v sedm ráno!“ prohlašuje ostřílená moderátorka. „Ale je to živé vysílání, ve studiu se mnou budou kolegové ze zpráv, z počasí i ze sportu, budeme zvát zajímavé hosty... To jsou všechno momenty, na které se těším! Pak už potřebuju jen hodně kávy a shovívavé diváky,“ směje se Fialová.

Letní záskoky na CNN Prima News:

11. 7. Hrdličková/Štrunc v HLAVNÍCH ZPRÁVÁCH

13. až 17. 7. Fialová v pořadu NOVÝ DEN (bude moderovat sama)

18. 7. Fialová/Voříšek v HLAVNÍCH ZPRÁVÁCH

20. až 24. 7. Vágner/Perkausová v pořadu NOVÝ DEN

27. až 31. 7. Šebrle/Perkausová v pořadu NOVÝ DEN

3. až 7. srpna Voříšek v pořadu NOVÝ DEN (bude moderovat sám)

VIDEO: Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video
Video se připravuje ...

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku" David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií