Vždy usměvavá Laďka Něrgešová, která poslední dobou plní sociální sítě komickými videi ve stylu teenagerské tvorby na TikToku, na nichž například mění své outfity, je jednou z tváří CNN Prima News. Top Star, který do té doby na Primě moderovala, se totiž proměnil v pořad Showtime, jenž teď Něrgešová uvádí na střídačku s Evou Perkausovou (26) - původně avizovaný fešák Petr Větrovský (34) v pořadu skončil ještě dříve, než se v něm vůbec objevil.

Ovšem jak už to tak bývá, lidé si jen neradi zvykají na novoty, a tak po Top Staru velice teskní – a to právě u Něrgešové, na jejím instagramovém profilu. Moderátorka zde totiž velice často avizuje, že se chystá na natáčení Showtimeu, což jenom jitří emoce v jejích příznivcích, jimž starý pořad chybí. „Škoda že už není Top Star, na tu CNN nekoukám, ten formát mě nebaví. Moc amerikazování. Ale na instagramu vás sleduju ráda, bavíte mě,“ ujišťují Laďku zklamané fanynky. „Vraťte zpátky Top Star, tohle je děs!“ běsní někteří, co si rozhodně neberou servítky.

„Mě CNN baví i jako diváka. A mrzí mě, že třeba Showtime, který dostal konečně nové studio, vám za sledování nestojí…“ povzdechla si u kritických komentářů Něrgešová, a z jejích slov je jasně vidět, že ji to trápí. „Nové studio je moc hezký, fajnový. Ale nový formát? Ne. Zkoušíme každý den si na to zvyknout, ale nedokážeme to. Přepínáme na konkurenci, ač neradi, protože máme rádi vás. Jste krásně lidštější, zábavnější… Ale asi to chce čas,“ oponují jí však další a další nespokojení diváci.

Rovněž se jim nelíbí šaty, které moderátorky Showtime nosí. „Jste pěkná holka a dřív na TopStar jste mívala super ohozy, ale do čeho vás teď oblékají, to je hrůza. Vy i vaše kolegyně Eva v těch modelech vypadáte až uměle,“ vrtějí nad kostymérkami hlavou a někteří se nebojí napsat, že nyní podle nich dokonce vypadají jako „obstarožní padesátnice“.

„CNN je velká značka, která si mimo jiné hlídá i image moderátorů. A tady jsou zkrátka jasně daná pravidla, se kterými nehnete. Čili minišaty a jiné vyzývavé oděvy a doplňky nejsou žádané. Což je logické,“ hájila se Něrgešová. „Přesto si myslím, že na plnění těchto požadavků byl sestaven tým lidí, kteří vědí, co dělají, a já osobně si myslím, že to zvládají dobře. A oceňuji především to, že nás nenavlíkli do konfekčních nudných a tím pádem nekonfliktních kostýmků, ale snaží se v rámci daných pravidel vymyslet maximum.“

Na vině je podle ní i současná situace s pandemií viru covid-19. „Zkuste sehnat 500 outfitů pro ženy a muže navíc v době, kdy je republika v karanténě, a jsou zavřené obchody?! Věřte mi, jsou výjimeční! A ano, zjevně máme trochu jiné oděvy, než je tu ve zpravodajství zvykem. Ale to neznamená, že je to špatně. Naopak! Já jsem nadšená. Je to jenom o úhlu pohledu,“ tvrdí dáma, která se proslavila coby moderátorka prvního ročníku pěvecké soutěže SuperStar.

VIDEO: Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video
Video se připravuje ...

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku" David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií