Zřejmě se obě strany na začátku špatně domluvily, tak netrvalo dlouho a jedna musela z kola ven. A tou je promotér Petr Větrovský, který měl být novou tváří magazínu Showtime na CNN Prima News.

Zatímco jeho moderátorky Eva Perkausová (26) a Laďka Něrgešová (44) se na obrazovce od začátku nového vysílání střídaly pravidelně a dařilo se jim, na jeho start se stále čekalo. Bohužel marně. 

Kvůli přísnému kodexu, který má CNN Prima News pro své tváře, bylo požadováno, aby Petr aktuálně výrazně omezil svou činnost promotéra. K dohodě jsme bohužel zatím nedospěli,“ řekl za CNN Prima News Adam Halmoši.

Netrvalo dlouho a Petr na to zareagoval. „Nejdříve to nebyl problém, ale na poslední chvíli přišla žádost s ohledem na kodex CNN, abych svou roli opustil či výrazně omezil. Naše projekty, na kterých se podílím, pro mě budou skutečně vždy prioritou, proto pro mě žádost o omezení byla neakceptovatelná. Chystáme letos velké věci, např. Noc s legendou Jaromírem Jágrem, nebo koncerty s Bonnie Tyler,“ napsal na sociální síť den po vyhazovu Větrovský, který stojí i za dokumentem o bojovníkovi Attilu Véghovi (34). 

Celá situace mě mrzí, protože jsem poznal skvělý kolektiv, který se ke mně choval naprosto fantasticky. Všem za to moc děkuji. Postoji CNN Prima News principielně rozumím, jen měl být tento princip dán jasně na začátku,“ tvrdí promotér. 

VIDEO: Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat „ameriku“

Video
Video se připravuje ...

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku" David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií