Expřítelkyně nejrychlejšího muže světa Usaina Bolta a exsnoubenka Vladimíra Polívky Karolína Krézlová (33) ztvárnila v seriálu pornohvězdu Lady Pee, kterou si hlavní hrdina nabrnkne na Tinderu. A zažije s ní první nespoutaný sex svého života.

Že se jednalo o hodně nezvyklou hereckou výzvu, můžete posoudit sami v druhé polovině této epizody, v níž dojde na vášnivý sex s plyšovým maňáskem, a to v nejrůznějších polohách, s hodně odvážnými praktikami a pomůckami. Scéna skutečně není vhodná pro diváky mladší 18 let a ani pro Facebook, kde se pro jistotu odvysílala zcenzurovaná verze.

PODÍVEJTE SE NA EPIZODU 6

V seriálu se objevují ještě slavnější jména než Krézlová. V epizodě mapující, jak se stal Kapitán Říp superhrdinou, se objevila po Jiřím Vyorálkovi i dvojnásobná držitelka Thalie Tereza Dočkalová, legendární herečka Regina Rázlová a doyen české komedie Luděk Sobota jako jeho mentor.

PODÍVEJTE SE NA EPIZODU 4

Nová sexuální scéna každopádně není první srážkou seriálu s ochránci dobrých mravů. Velkou bouři vzbudil na síti i díl, ve kterém je v boji proti Politické korektnosti obětován Václav Klaus ml. a který vrcholí přisprostlým projevem před malými dětmi ze základní školy o životě v Česku. Projev se stal velkým hitem na Facebooku, kde má za tři dny už dva a půl tisíce sdílení.

PODÍVEJTE SE NA EPIZODU 5

Všechny díly seriálu Kapitán Říp můžete sledovat na MALL.TV. Nové epizody se objevují každou středu a neděli.

Fotogalerie
41 fotografií