Coby sexexpertka se Barbora Mottlová objeví ve druhé sezoně seriálu Život je hra po boku Michala Suchánka a Petra Marka. Ti hrají v sitcomu internetové televize Mall.tv dvojici sportovních komentátorů, kteří přihlíží všem klíčovým okamžikům v životě hlavního hrdiny Štěpána včetně těch milostných a rozebírají je s pomocí elektronické tužky nebo hosta ve studii. A právě vášnivá sexuální scéna přivede k jejich komentátorskému pultu blonďatou herečku. Zatímco mužská část tříčlenné poroty je s průběhem spokojena, Mottlová ji zkušeně odsoudí jako mizerně zahranou. A to se přitom milostným hrátkám ve Štěpánově posteli oddává držitelka Českého lva Jenovéfa Boková!

„V osobním životě se rozhodně necítím jako člověk, který by mohl někomu v sexu radit. Jsem soudná, což mnoho lidí, kteří mají v oblibě ostatním radit, nebývá. Každý z nás upřednostňuje to své. Sladit se s partnerem může být pěkně těžký úkol, ale o vzájemném porozumění vztah je. Pro mě je sex, hraní a čokoláda to nejdůležitější na světě,“ neztrácí sympatická blondýnka smysl pro humor navzdory tomu, že před kameru ani na jeviště teď nemůže, a těší se na comeback.

„Strašně se mi stýská a nemůžu se dočkat jak kolegů, tak i diváků. Bude to velká divočina, ale hrát se bude s ještě větší láskou a vděčností. A doufám, že se mi otevřou další možnosti. Baví mě hrát praštěné, mentálně narušené nebo závislé ženy. Prostě něco, na čem musí herec pracovat, studovat to, hledat. Mám ráda výzvy. Blondýnky a milenky už mám v kapse, o tom se můžete přesvědčit v seriálu Život je hra,“ dodává Barbora Mottlová.

Fotogalerie
30 fotografií