Dokumentaristka Hana Třeštíková (37), která se zhostila pokračování Manželských etud po své mámě Heleně Třeštíkové (70), dvojici opouštěla ve chvíli, kdy se Kuba přestěhoval s novou partnerkou (23) na Slovensko. A podle zjištění Aha! si s ní definitivně založil novou rodinu. „Žiju s přítelkyní v Liberci a máme šestitýdenního syna. Nutno dodat, že je to stále ta samá přítelkyně. Děti vídám pravidelně a jsou rády, že mají dalšího sourozence,“ prozradil bývalý podnikatel Kuba.

„Momentálně jsem moc spokojený, mám skvělé vztahy s rodinou, ovšem s Mirkou se již na mnoha věcech asi nikdy neshodneme a budou pak vznikat spory,“ nezastíral další problémy v komunikaci s exmanželkou Mirkou, s níž má osmiletou Emilku a čtyřletého Dana. „Například dohady o tom, že chci nechat děti očkovat, a ona ne, což ale znamená, že se mnou ani nemůžou na pořádnou dovolenou,“ vysvětlil. „Každopádně techno mám stále v srdci, i když na něj není čas. Práci mám jinou a brzy budu opět měnit,“ dodal. Přitom právě dluhy a fakt, že byl dlouho nezaměstnaný, rozklížily vztahy s Mirkou. Ta odmítla svůj příběh dál komentovat. Další díl můžete vidět v pondělí 2. prosince od 20 hodin na ČT 2.

Rodinná štafeta

Původní Manželské etudy natáčela Helena Třeštíková (70) od roku 1980. Tehdy si náhodně vybrala několik manželských párů, které sledovala od momentu jejich svatby po dobu šesti let. Časosběrnou metodou pak na přelomu století vznikly ještě Manželské etudy po 20 letech a do třetice Manželské etudy po 35 letech.

Novou generaci má ale na svědomí její dcera Hana. „S mámou jsme to probíraly a shodly jsme se, že by bylo zajímavé udělat novou generaci. Hodně jsem se s ní radila na začátku – jaké otázky klást, jak se připravit na natáčení...“ popsala Aha! Hanka. Sama zatím vdaná není. „Věřím v to, ale podle mě je to hrozná dřina,“ pokrčila rameny.

VIDEO: Manželské etudy: Nová generace - Dcera Třeštíkové pokračuje v matčině dílu!

Video
Video se připravuje ...

Manželské etudy: Nová generace - Dcera Třeštíkové pokračuje v matčině dílu! Aerofilms

Fotogalerie
31 fotografií