Pro Sabinu bylo v druhé domácnosti dost náročné se postarat o všechny děti - autistickou holčičku Nellu (4), Adrianu (12), Diega (16), Jennifer (12), Charlotu (10), Selmu (8). Ovšem těžký úkol zvládla se ctí a děsila se pouze nepořádku, který děti měly v pokojíku. Zpětně ale hodnotí s podivem především to, že druhá maminka Markéta nepracovala, ale ani tak domácnost nezvládala.

„Nemohla jsem skousnout to, že já jsem doma a zvládnu domácnost, dítě, školu, zatímco ona, která je taky doma, si nezvládala s těmi dětmi pohrát. Tam byla jedna společenská hra Člověče, nezlob se, tam nebyly karty ani nic, malá Nellinka neuměla kreslit,“ vylíčila v rozhovoru pro TV Nova Sabina s tím, že Nellince dávali jen jedno puzzle pořád dokolečka.

„To bylo těžký, úplně úžasná holčička, udělali z ní něco, co vůbec není,“ řekla také o holčičce, která měla být podle manuálu autista, která má inkontinenci, navíc trpět i sociální fóbií. Žádné příznaky ale u ní žena neshledala. „Kdybych nečetla manuál, tak bych to nevěděla. Nepřišlo mi to, protože autista nenaváže oční kontakt, nebo strašně těžce přijímá nové lidi k sobě,“ tvrdí Sabina, která má s podobnými případy zkušenosti z minulosti.

Naopak Nellinka si ji prý zamilovala a problém nastal pouze ve chvíli, kdy začala balit. To pak dítě teprve couvlo a nechtělo se ani chovat. Sabině se také nelíbilo, že holčička sleduje místo Krtečka a jiných pohádek otřesné horory. „To jsem jako hodně těžko chroupala, aby dítě ve 3,5 letech chodilo s mobilem a koukalo na panenku, která vraždí lidi, vytékají z nich gejzíry krve a valí se střeva z třetího patra do přízemí, tak to je síla.“

Právě to ji na Výměně nejvíce zasáhlo. Odnesla si z toho prý pořádné trauma, což potvrzuje i její partnerka Martina. Ta si dělala legraci, že ji přítelkyně v noci mlátila ze spaní. Noční můry ale opravdu měla... „14 dní na tom byla fakt blbě. Pořád se cukala a budila,“ potvrzuje Martina a Sabina ji doplňuje, že pořád doma brečela.“

Teď už si ale snaží hrůzu nepřipomínat. „My s tím stejně nic neuděláme, oni si stejně budou dělat, co budou chtít a žít si po svém. Jsou to jejich děti a oni si je nějakým způsobem vychovají. Co jim dají do života, to budou mít," dodaly pro Novu dámy, které se na dovolené v Itálii zasnoubily!

VIDEO: Zaskočená Sabina ukazuje zásuvky plné nejrůznějších předmětů, jen ne ale těch, které v nich být mají

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Šest dětí v jedné domácnosti! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií