Seriál Specialisté, stejně jako Modrava, patří mezi stálice TV Nova. Nejnovější díl si nenechalo ujít 1 milion a 203 tisíc diváků, které zajímalo, kdo stojí za záhadným únosem majora Strouhala, tedy Martina Dejdara (54), a zda ho jeho kolegové v podání Jakuba Štáfka (29), Zuzany Kajnarové (37) a Jiřího Hány (43) včas zachrání z rukou vraha. U televizních obrazovek zůstali i na druhý díl, přestože ten už nebyl premiérový. I tak ale zaujal na 1 milion a 2 tisíce Čechů.

Klasicky třetí místo sledovanosti obhájil seriál odehrávající se na rubavském urgentu, tedy populární Modrý kód na Primě. Dívalo se na něj 734 tisíc lidí. Závěrečný díl napínavého seriálu Sever, co byl natočen podle skutečných událostí, vidělo na „čétéčku“ téměř 680 tisíc diváků – což byl čtvrtý nejlepší výsledek večera. Přestože si Jiří Mádl (32) a jeho herecký parťák Štěpán Benoni (35) oproti minulému týdnu o nějaký ten tisíc „pohoršili“, první epizodu, na kterou byli všichni zvědaví, stejně vidělo o necelých 250 tisíc diváků více…

Ostatní pořad se držely pod hranicí 500 tisíc diváků. Poklady z půdy na Primě zaujalo 428 tisíc diváků, Příběhy českých zločinů na Nově jenom o tisícovku méně. Reportéry ČT nebo Rozsudek v České televizi vidělo pouze něco málo přes 300 tisíc lidí. Napínavé pořady, ať už z nemocničního prostředí či z drsného světa vyšetřování brutálních mordů, zkrátka dostaly ve většině domácností přednost.

Video
Video se připravuje ...

Patrik z Ulice: Nejspíš se zapletu do dalšího milostného trojúhelníku Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
57 fotografií