I tuhle neděli se zopakoval drtivý úspěch kriminálního seriálu Policie Modrava! Premiérová třetí řada pořadu, v jehož hlavních rolích hraje velkou roli nejenom příběh, ale i působivé prostředí krásné Šumavy, se na špici sledovanosti drží zuby nehty. Oproti minulému týdnu sice Police Modrava nějaký ten tisíc ztratila (to si ji nenechalo ujít 1 milion 812 tisíc lidí), i tak však k televizním obrazovkám přilákala slušný 1 milion a 763 tisíc diváků.

Takový úctyhodný počet zajímalo, zda emancipovaná kriminalistka v podání sympatické Soni Norisové (46) vyřeší případ brutálně zavražděné recepční z hotelu, která si k nelibosti jeho manželky začala vztah s majitelem.

Nově patřila i dvojka nedělního večera, druhým nejsledovanějším pořadem v „prime time“ se staly Střepiny. Ty si pustilo 769 tisíc lidí. Třetí místo patřilo Primě, která si získala diváky novou českou komedií Po čem muži touží. Rozverná komedie, v níž se z šovinistického Karla v podání Jiřího Langmajera (53) po neuváženém přání stává Karlička, kterou neopakovatelným způsobem ztvárnila Anna Polívková (40), se vysílala v 723 tisíci domácnostech. Přestože na Modravě ztrácela tahle taškařice milion diváků, získala prakticky o polovinu více diváků než jiný film, na který v neděli vsadila Česká televize. Psychologické drama Viditelný svět, v jehož hlavní roli podivínského letového dispečera, který neváhá ničit životy ostatním lidem, exceloval Ivan Trojan (55), zaujalo „pouze“ 382 tisíc lidí. Což je dokonce méně než publicistický pořad 168 hodin s Norou Fridrichovou (42) vysílaný později na stejné stanici! Ten si totiž pustilo 404 tisíc lidí…

VIDEO: Upoutávka seriálu Policie Modrava

Video
Video se připravuje ...

Policie Modrava Kristýna Léblová, Lukáš Červený, TV Nova

Fotogalerie
42 fotografií