Už několikrát se v minulosti spekulovalo o tom, zda spolu Jiří Mádl a Eliška Křenková něco nemají. Pojí je totiž dlouholeté přátelství, dvojice si spolu poprvé zahrála už před třinácti lety v teenagerovské komedii Rafťáci. Poté, co se společně objevili na červeném koberci letošních Českých lvů, začalo se šuškat o tom, zda mezi nimi není něco víc.

Jirka má navíc pro herečky slabost, v minulosti chodil například s Evou Josefíkovou (29). Jak sám několikrát v rozhovorech prozradil, je pro něj jednodušší randit s herečkami, protože rozumí jeho pracovním povinnostem. Navíc je singl, loni se totiž po dvouletém vztahu rozešel s přítelkyní Zuzanou, se kterou dokonce plánoval miminko. 

I přesto, že jiskra mezi Křenkovou a Mádlem pravděpodobně nikdy nepřeskočila, vyzkoušeli si, jaké by to bylo žít v manželství alespoň v seriálu. Česká televize představila šestidílný krimi thriller s názvem Sever, ve kterém si oba herci zahráli. 

„Hrozně jsem se těšila na partu kolem tohohle díla i na další setkání s Jirkou Mádlem. Jsme už řadu let kamarády a teď navíc máme spolu dítě, provokativně prohlásila na představení prvního dílu Křenková, ale rychle přispěchala s vysvětlením.

Tedy v Severu, ne samozřejmě doopravdy a byla to pro mne další herecká zkušenost. Jsme v podstatě klasický pár, který se seznámil na škole, brzy přišel potomek a i přes nějaké problémy mělo pro nás slovo rodina zásadní význam. Prostě máme se rádi a milujeme svého syna,“ dodala nadaná herečka. 

Na nabídku zahrát si v detektivním thrilleru kývla s chutí. „Jednak mám ráda příběhy, které jsou nebo byly reálné, zahrála jsem si roli manželky hlavního hrdiny, kterým je Jirka a na čas se stala i mladou maminkou. Prostě bylo to fajn, i když ten příběh rozhodně není pro slabší nátury,“ láká na sledování seriálu devětadvacetiletá herečka. 

VIDEO: Kvůli práci nemá držitelka Českého lva Eliška Křenková čas na zábavu!

Video
Video se připravuje ...

Kvůli práci nemá držitelka Českého lva Eliška Křenková čas na zábavu! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií