Herec na festival do Karlových Varů dorazil sám a na první pohled bylo zřejmé, že mu není do skoku. Vyhýbal se společnosti a raději trávil čas v kině nebo na pracovních schůzkách.

"Jirka se nedávno rozešel s přítelkyní a dost špatně to nese. Vůbec není ve své kůži a není mu příjemné o tom mluvit," řekl Blesk.cz zdroj z blízkého okolí herce. Mádla jsme kontaktovali, ale nereagoval.

Jiří se s půvabnou blondýnkou Zuzkou, která nebyla z branže, dal dohromady během cestování po Vietnamu v roce 2016. Dlouho ji tajil, až o rok později ji vyvedl do společnosti. Byla to právě Zuzana, kdo si nepřál, aby jejich vztah moc medializoval.

Letos na jaře pro magazín Téma prozradil, že pomalu pomýšlí na založení rodiny. "Ale neřekl bych, že to jsou zrovna biologické hodiny. Spíš je to v tom, že z lásky k těm potomkům by si je měl člověk udělat co nejdřív, aby s nimi strávil co nejvíc času. Ale zároveň je samozřejmě chcete přivést do nějakého kontextu, kdy jste připravený. Ale co je to být připravený, že jo."

VIDEO: Mádl do Varů přiletěl z Vietnamu! Našel si tam novou holku! Kdo to je?

Video
Video se připravuje ...

Mádl do Varů přiletěl z Vietnamu! Našel si tam novou holku! Kdo to je? Blesk TV

Fotogalerie
20 fotografií