Má za sebou velmi bohaté zkušenosti. Jiří Mádl se proslavil ve filmu Snowboarďáci po boku Vojty Kotka, setkal se s nejvýznamnějšími lidmi českého filmu, potkal mnoho krásných žen a nyní žije s dívkou, která není herečka. Což jak přiznává, není vždy zcela jednoduché.

„Uvědomuju si, že můj život je v některých věcech extrém, který nějakému rodinnému založení moc nenahrává. Jsem takový úzkoprofilový zboží, na druhou stranu, ten protějšek ví, do čeho jde. Ale je pravda, že teď po dlouhé době jsem s partnerkou, která není z branže, a docházejí mi i ty výhody, které vyplývají ze vztahu s herečkami,“ popsal Jiří v časopise Téma.

„S jednou jsem byl rok a půl, s druhou čtyři a nikdy jsem si neuvědomoval, že jsem jim spoustu věcí vůbec nemusel vysvětlovat. Samy to zažily a chápaly, že člověk je občas úplně mimo, že některé věci si nosí furt v hlavě a pořád jimi žije,“ vysvětlil Mádl s tím, že je ale jeho přítelkyně statečná a že jsou na světě horší věci. 

Přitom kdyby přišlo dítě, nebránil by se. „Dost to teď v sobě mentálně řeším. Ale neřekl bych, že to jsou zrovna biologické hodiny. Spíš je to v tom, že z lásky k těm potomkům by si je měl člověk udělat co nejdřív, aby s nimi strávil co nejvíc času. Ale zároveň je samozřejmě chcete přivést do nějakého kontextu, kdy jste připravený. Ale co je to být připravený, že jo,“ zamyslel se Mádl. Tak uvidíme, kdy do toho oblíbený herec praští.

VIDEO: Mádl do Varů přiletěl z Vietnamu! Našel si tam novou holku! Kdo to je?

Video
Video se připravuje ...

Mádl do Varů přiletěl z Vietnamu! Našel si tam novou holku! Kdo to je? Blesk TV

Fotogalerie
27 fotografií