První díl show s názvem Marta se na obrazovkách televize Prima objevil v úterý večer, ovšem ve sledovanosti rozhodně nebyl jedničkou. Pokud mluvíme přímo o hlavním vysílacím čase, zabodovala již tradičně Ordinace v růžové zahradě 2, kterou sledovalo 986 tisíc lidí. Ovšem tu s novou talkshow nelze srovnávat, jelikož talkshow Marta, jejíž sledovanost byla 388 tisíc, běžela až od 21:35. I tak ale prohrála s konkurenční Novou, jelikož Víkend ve stejném čase zaujal 528 tisíc diváků. Naopak až za Martou se umístil pořad Gejzír veřejnoprávní televize, který sledovalo 240 tisíc lidí.

Těžko říct, zda bude s příštím dílem sledovanost o něco lepší, nebo možná spíše naopak. To ukáže čas. Diváci se nicméně hned po odvysílání do nové show ostře pustili a shodovali se na tom, že se pořad příliš nepovedl. Dokonce naznačovali, že si měla Jandová své kamarády Marka Ztraceného (34) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (36) pozvat spíš domů do obývacího pokoje na kávu, nikoliv do studia před kameru. „Tleskající ovce, pořad o ničem,“ kroutili dokonce někteří lidé hlavou nechápavě.

Moc nešetřili ostatně ani samotnou moderátorku. „Jandová je špatná moderátorka," tvrdí například diskutér Adam a další divačka mu dala za pravdu s tím, že jinak má Martu jako zpěvačku ráda. Podobně se vyjadřovali i další lidé v komentářích s tím, že je Jandová na moderátorku příliš aktivní a nevydrží chvíli sedět, a tím pádem se nejedná ani o pravou talkshow. „Marta byla jak třeštidlo, přepla jsem,“ opřela se do dcery Petra Jandy (77) dokonce divačka Kája a v některých komentářích panovala shoda, že moderování zkrátka není Martina parketa, a tak by se měla držet toho, co umí.

Ovšem mezi řadou negativních komentářů se objevila i jedna pozitivní vlašťovka. „Super a palec nahoru, skvělá parta příjemných a krásných lidí. Opravdu skvělá Marta a její úžasní hosté. Dlouho jsem v TV na žádném programu neviděla tak upřímný a velmi příjemný pořad,“ rozplývala se nadšeně na facebooku paní Milada. 

Jak si nová talkshow povede v dalších týdnech a zda se jí podaří u televizu udržet dostatek diváků, poznáme už brzy...

VIDEO: Marta Jandová: Dcera jde do první třídy a už chce podprsenku

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Dcera jde do první a už chce podprsenku Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
26 fotografií